Finnboat

Markku Hämäläinen (47) on nimitetty Oy Brandt Ab:n toimitusjohtajaksi 17.09.2012 alkaen. Markulla on runsaan kahdenkymmenen vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnin johtotehtävistä lääketeollisuudessa. Viimeksi Markku on toiminut Baxter Oy:n toimitusjohtajana sekä itsenäisenä yrittäjänä lääketeollisuudessa. Hänen insinöörikoulutuksensa sekä erilaiset luottamustehtävät moottoriurheilun parissa mahdollistavat nopean sisäänajon liiketoimintoihimme.

”Olemme iloisia saadessamme Markun organisaatioomme. Hänen liiketoimintakokemuksensa yhdistettynä hänen intohimoiseen asenteensa edustamiimme tuotteisiin ja tuotemerkkeihin luo hyvän perustan toimitusjohtajatehtävän menestyksekkäälle hoidolle. Haluan toivottaa Markulle erinomaisen menestyksekästä jatkoa uusien haasteiden parissa.” toteaa Otto Brandt -konsernin toimitusjohtaja Hannu Krook.

Oy Brandt Ab:n liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa. Yhtiön edustamiin tuotteisiin kuuluvat Honda -moottoripyörät, -mönkijät, -perämoottorit, -generaattorit, -lumilingot ja -puutarhakoneet sekä, Faster-veneet, Ligier-mopoautot, Yanmar-meri- ja teollisuusdieselmoottorit, Torqeedo-sähköperämoottorit ja Arai-kypärät. Oy Brandt Ab kuuluu Otto Brandt -konserniin. Otto Brandt -konserni on perheyritys, sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on noin 220 työntekijää.

Suomi