Finnboat

Hyvät jäsenet,

Finnboat Floating Show, suomalaisten veneiden testitilaisuus kansainväliselle lehdistölle, on vanhin edelleen järjestettävistä Finnboatin vienninedistämistapahtumista. Sitä on järjestetty yhtäjaksoisesti vuodesta 1972.

Edelliseen tapahtumaan Nauvossa vuonna 2010 osallistui kaikkiaan 54 lehtimiestä 25 maasta ja mukana oli 17 valmistaa 40 veneellä. Tuosta tapahtumasta on tähän mennessä kirjoitettu ennätykselliset 530 sivua tarinaa em. lehdissä (2008 ”vain” 340 sivua). Nuo artikkelit ovat kaikki luettavissa nettisvuillamme www.finnboat.fi/floating2010. Salasana:floating

Meiltä on jo tässä vaiheessa kyselty lehtimiesten toimesta koska seuraava tapahtuma järjestetään ja koska kutsut saadaan. Tapahtuma tullaan järjestämään Nauvossa ja sitä ympäröivässä saaristossa 11-15.6.2012 siten, että saapumiset ovat ovat 11.6., testipäivät 12,13 ja 14.6. ja lähtö 15.6.

Tässä vaiheessa pyydän kohteliaimmin kiinnostuneita yrityksiä ilmoittamaan 10.1. mennessä ainakin alustavasti kiinnostuksensa ja mitä veneitä tulee mukaan.

Kustannusrakenteessa emme odota suuria muutoksia edellyttäen, että TEM myöntää edelleen tapahtumaan kansainvälistymistukea.

Laittakaa yksinkertaisesti sähköposti minulle jouko (at) finnboat.fi tai soittakaa 040 5509310.

Kiitos ja terveisin

Jouko Huju

Suomi