Finnboat

Hyvä venealan yrittäjä!

Viime vuoden Venemessut oli menestys! Messut kasvoivat merkittävästi ja niistä tuli Pohjois-Euroopan pinta-alaltaan suurimmat venemessut. Kiitos tästä ykkösasemasta kuuluu ensisijaisesti näytteilleasettajille! Myös Vene 13 Båt -messuilla kaikki seitsemän hallia ovat käytössä eli kävijöille on luvassa paljon nähtävää, koettavaa ja ostettavaa!

Messut keräsivät yhteensä 72.000 kävijää eli enemmän kuin maamme kaikki muut venemessutapahtumat yhteensä! Helsingin Venemessut ovat sekä kansalliset että kansainväliset, sillä esim. Turun ja Porin läänistä messuillamme kävi vajaat 7.000 vierasta ja venäjää ja viroa kuuli todella paljon käytävillä!

Taataksemme hyvän kävijämäärän myös tuleville messuille tulemme panostamaan näkyvään kävijämainontaan, jossa käytössä ovat mm.:
• nettimainonta
• radio
• alan lehdet
• sanomalehdet
• televisio
• ulko- ja liikennemainonta
• Venemessujen messuklubi – jäseniä n. 15.000
• www.venemessut.fi ja
• facebook.com/venemessut.

Venemessut jatkaa myös uudistumistaan:
• messujen teemana on purjehdus ja teemalla pyrimme saamaan uusia harrastajia purjehduksen ja veneilyn pariin
• yläkerran tarvikehalleissa toteutetaan ”Happy Hour”, jolla houkuttelemme asiakkaita jo heti messukäynnin aluksi halleihin ja lisäämme samalla messujen kaupallisuutta
• halli 2:een tulee Uusi Aalto eli teema-alue, jolla hankimme uutta ja nuorempaa kävijäkuntaa messuille, vesilajien pariin ja siten venealan asiakkaiksi ja lisäksi
• aukioloajat muuttuvat sillä messut ovat arkisin auki 12 – 20, jotta töiden jälkeenkin ennättää messuille.

Taloudellinen tilanne ei ole paras mahdollinen, mutta joulukuussa Tilastokeskuksen kuluttajabarometri näytti jo toisena peräkkäisenä kuukautena vahvistuvia luottamuslukuja ja Nordean talousennuste 19.12. uskoi taantuman jäävän pieneksi ja talouden palaavan maltilliseen kasvuun 2013.

Asiakkaasi tulevat olemaan 8. – 17.2. täällä Helsingin Messukeskuksessa. Kohtaamalla heitä messuilla saisit etulyöntiaseman, kun he päättävät venealan hankinnoistaan. Siksi sinunkin kannattaa olla näytteilleasettajana Vene 13 Båt -messuilla!

Mutta messut ovat jo kuuden viikon päästä. Tee siksi nopea ja hyvä päätös. Ilmoittaudu Vene 13 Båt -messuille ja tee se TÄNÄÄN! Halleissa on vielä hajapaikkoja tarjolla. Mene nettisivuillemme www.venemessut.fi => Näytteilleasettajille => Varaa osastosi, valitse Vene 13 Båt -messut ja täytä lomake.

Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin!

Håkan Löfgren

P.S. Liitteissä on väärät aukioloajat eli messut ovat auki arkisin 12 – 20 sekä pe 8.2. ja viikonloppuisin 10 – 18. Messut järjestetään 8. – 17.2.2013.

Håkan Löfgren
myyntipäällikkö
0500 757879
hakan.lofgren@finnexpo.fi
www.venemessut.fi

$KUVA_1

Suomen Messut, Helsingin Messukeskus
PL 21, Messuaukio 1
00521 HELSINKI
040 450 3250
www.finnexpo.fi

Suomi