Finnboat

Webinaarin ohjelma:

Avaus, Jouko Huju / Finnboat ry

Ajankohtaista ICOMIAn teknisestä komiteasta ja ympäristökomiteasta
Markku Hentinen / VTT

Uudistuksia ISO-standardeissa (mm. vakavuus, rakenteet, tankit)
Karl-Johan Furustam / VTT ja Juhani Pappila / TraFi

Tuoreita uutisia standardityöryhmien kokouksista Düsseldorfissa
Karl-Johan Furustam / VTT ja Juhani Pappila / TraFi

Ilmoittautumis- ja osallistumisohjeet:

Aivan ensimmäiseksi kannattaa varmistaa, että nettiyhteys on kunnossa, ja että kaiutin ja mikrofoni toimivat.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar-ohjelmistolla. Ensimmäiseen osallistumiseen tarvitaan pieni (ilmainen) lisäsovellus, jonka lataamiseen tulee varata 15 min. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä vaikka heti.
Klikkaa allaolevaa linkkiä:
https://attendee.gotowebinar.com/register/2410831324258771712

GoToWebinar-sovellus osallistujille alkaa latautua.
Kirjoita pyydetyt tiedot (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, organisaatio) rekisteröitymislomakkeeseen ja lähetä se. Voit lisätä Webinaarin sähköiseen kalenteriisi (add to Calendar), ja linkki tallentuu sinne. Saat myös sähköpostiisi muistutuksen webinaarin alkamisesta.

Klikkaa kalenteriin tallennettua tai ylläolevaa linkkiä sitten, kun Webinaari on alkamassa. Tällöin pääset suoraan sisään esitykseen.

Puheenjohtajan näyttämän aineiston tulisi nyt näkyä ruudulla ja äänen kuulua. Ruudun oikeaan yläkulmaan ilmestyy pieni Control-paneeli, jonka avaamalla voit valita audioyhteydeksi joko Mic & speakers (suositeltava). Jos tämä ei jostain syystä toimi, soita puhelimella vahvistussähköpostissa mainittuun numeroon.

Osallistujien mikrofoni on oletusarvoisesti mykistetty (mute), mutta voit pyytää puheenvuoroa klikkaamalla käden kuvaa. Varmista myös, että oma mikrofonisi on silloin aktiivinen (vihreä symboli). Voit esittää kysymyksiä myös kirjoittamalla ne kohtaan Questions.

Webinaarista poistuminen tapahtuu File-exit komennolla.

Ilmoittaudu viimeistään 28.1.!

Suomi