Finnboat

Venäjän kaupan vientioperaattoreiden valmennusohjelma tarjoaa asiantuntemusta yrityksenne Venäjän kaupan työtehtäviin. Valmennusohjelma on hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka suunnittelevat tai toteuttavat Venäjänkaupan ja liiketoiminnan kehittämishankkeita ja jotka tarvitsevat ammattitaitoisia tekijöitä hankkeisiinsa.

Valmennuksen tarkoituksena on tukea koulutuksen, konsultoinnin ja käytännön harjoittelun keinoin venäjän kieltä hallitsevista työnhakijoista vientioperaattoreita yrityksenne Venäjän-kaupan työtehtäviin. Tehtävät määritellään yrityksenne tarpeiden ja suunnitelmien mukaisesti, ja ne voivat sisältää vientihuolintaa, markkinointia, myyntiä ja Venäjän liiketoiminnan yleisiä kehittämistehtäviä.

Osanottajilla on koulutuksen jälkeen

  • tarvittavat taidot Venäjän-kauppaan liittyvien markkinointi-, logistiikka- ja dokumentointioperaatioiden hallintaan
  • Venäjän markkinoiden ja venäläisten yritysten ulkomaankauppakäytäntöjen tuntemus
  • kulttuuriset, tiedolliset ja taidolliset valmiudet myydä ja markkinoida tuotteita ja palveluita Venäjällä
  • kyky etsiä asiakkaita sekä hyödyntää Venäjän markkinoilla tarvittavien palvelujen kysyntää.

Valmennuksen tuloksena yrityksenne saa käyttöönsä Venäjän liiketoiminnan kehittämisen hankesuunnitelman. Tavoitteena on myös valmennettavan työllistyminen yritykseenne.

Valmennukseen osallistuva yritys saa kuudeksi kuukaudeksi (15.4.-9.10.2013) venäjän ja suomen kielen taitoisen henkilön työpanoksen Venäjän kaupan tehtäviin. Tästä ajasta valmennettavat käyttävät käytännön harjoitteluun yrityksessä noin neljä kuukautta sekä lähiopetukseen noin kaksi kuukautta. Lisäksi valmennettavat tekevät projektityön yritykselle, jossa toimivat harjoittelijana.

Valmennusohjelman aikana yrityksenne saa kaksi päivää konsultointia, jonka tarkoituksena on yrityksen Venäjän liiketoiminnan ja valmennettavan työskentelyn kehittäminen. Lisäksi yrityksenne edustajalla on mahdollisuus osallistua viiteen ohjelman mukaiseen valmennuspäivään. Valmennusohjelmaan sisältyy opinto- ja markkinointimatka Pietariin.

Yrityskohtaisen konsultoinnin toteuttaa liikkeenjohdon konsultti KTM Juha Lehto. Lehto on konsultoinut suomalaisia yrityksiä yli 20 vuotta. Hän on toiminut suurten ja keskisuurten yritysten johdon konsulttina venäläisten tytäryhtiöiden johtamisessa sekä kouluttanut Venäjän kaupan ja liiketoiminnan kehittämisohjelmissa vuodesta 2005 alkaen eri paikkakunnilla. Lehto on julkaissut useita Venäjän-kauppaan liittyviä oppaita ja muita julkaisuja.

Esittelemme tarpeeseenne sopivat hakijat yrityksen kriteerien pohjalta. Lopullisen valinnan tekee ohjelmaan osallistuva yritys.

Valmennuksen rahoittaa TE-hallinto. Yrityskohtainen investointi on 2500 € + alv koko valmennuksen ajalta (625 €/kk).

Lisätiedot ja yhteydenotot
Virpi Suutari
projektipäällikkö
Galimatias Concept Oy Ab
virpi.suutari@galimatias.fi
puhelin 045 117 6477
www.galimatias.com

Suomi