Finnboat

Veneilyn Aapinen on ollut suomalaisen veneilijän tiivis perusasioiden tietopaketti jo lähes neljäkymmentä vuotta. Olemme julkaisseet Veneilyn Aapista vuosina 1973-1975 sekä 1983-2012 suomenkielisenä yhteensä 740.500 kpl ja ruotsinkielisenä 115.000 kpl. Aapisen suosio on säilynyt vuodesta toiseen vankkana ja nyt on taas aika ottaa julkaisusta uusi painos.

Veneilyn Aapisen seuraava painos ilmestyy toukokuun puolessa välissä. Suomenkielistä Aapista painetaan tässä vaiheessa noin 10.000 kpl ja ruotsinkielistä noin 3.000 kpl. Tarjoamme Teille nyt mahdollisuuden tehdä ennakkotilauksia, jolloin Aapiset toimitetaan teille heti niiden valmistuttua. 48-sivuinen Aapinen on erinomainen perusteos esim. erilaisiin koulutustilaisuuksiin, Omistajan Käsikirjan liitteenä, venevakuutuspapereihin liitettynä jne. Kirjanen julkaistaan A5-koossa.

Aapisen etukanteen voi lisämaksusta painattaa oman 1- tai 4-värilogon (ks. viereinen malli). Suositeltu tilausmäärä on tällöin 500 kpl. Logon tulisi olla JPG-muodossa ja resoluution 300 pikseliä/tuuma.

Kaikkiin alla mainittuihin hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Lisäksi laskutetaan toimituskulut.

Hinnat:
Suomenkielinen Veneilyn Aapinen 0,69 eur / kpl
Ruotsinkielinen Båtlivets ABC 0,69 eur / kpl
Logo etukanteen
*1-väri 100 eur
*4-väri 180 eur

Toivomme, että mahdollisimman moni taho lähtee jälleen mukaan tuottamaan tämän veneilyn perusopuksen. Pyydämme ystävällisesti tekemään tilaukset 18.4.2013 mennessä liitteenä olevalla tai sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja saa tarvittaessa Katjalta katja@finnboat.fi .

Suomi