Finnboat

1) Tilastot toukokuulta

Monien päällekkäisyyksien vuoksi toukokuun yhteenvetoa ei ole voitu tehdä. Oheistamme käyttöönne kuitenkin toukokuun tilastojen (ja vertailun) raakamateriaalin, josta kokonaistilanne ja yksittäisten venemerkkien tilanne kokonaisuutena selviää. Pahoittelemme viivästystä.

2) Viihdy Vesillä Veneillen

Suomen Purjehdus ja Veneilyn ja Finnboatin sekä veneseurojen yhteishanke uusien veneilyharrastajien löytämiseksi on käynnistynyt lupaavasti. Tapahtumia on ollut 8.6. HSK:lla Helsingissä, 8.6. Espoon Pursiseuralla ja 12.6. NJK:lla Helsingissä. Tekeillä on kymmenkunta tapahtumaa ympäri Suomea vielä tänä kesänä. Merimaili TV-ohjelma noteerasi HSK:n tapahtuman. Voitte katsoa sitä linkistä:

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/merimaili/osa-5

3) Finnboat Small Boats Floating Show

Kesäkuun alku oli liiton toimistolle erittäin kiireinen suuren lehdistötapahtumamme vuoksi. Hattulan Tyrvännöllä 16-19.6. järjestetty tapahtuma keräsi tänä vuonna 34 toimittajaa 15 maasta. Kyse oli tällä kertaa siis pienveneiden (max 7 m perämoottoriveneet)testeistä. Mukana oli kaikkiaan 44 venettä yhdeksältä valmistajalta. Tapahtuma onnistui erinomaisesti ja taas kerran toimittajia olisi tullut enemmän kuin pystyimme ottamaan. Odotettavissa on melkoinen määrä juttuja ympäri maailmaa. Seuraava Finnboat Floating Show on siis taas isoille veneille Nauvossa ensi kesäkuussa.

Terveisin

Jouko ja Lena (Katja jo lomilla)

Suomi