Finnboat

MOSCOW BOAT SHOW
March 11-16, 2014
Crocus Expo, Pavilion 3, halls 13, 14, 15.

Hyvät jäsenet,

Suomen Veneteollisuusyhdistys ry:n toimeksiannosta kartoitamme alustavaa kiinnostusta yhteisosastolle otsikkotapahtumassa. Yhteisosastojen järjestäminen Venäjällä on perinteisesti ollut haastavaa puuhaa lähinnä koska maahantuojien keskuudessa tämän tyyppisellä yhteistyöllä ei ole perinteitä.

Nyt kuitenkin useatkin maahantuojat ovat ottaneet myös meihin suoraan yhtyettä ja tiedustelleet tätä mahdollisuutta. Periaatteena on se, että yrityksemme sijoitetaan samalle selvästi erottuvalle alueella kuitenkin siten, että jokainen on oma osastonsa ja rakentaa oman identiteettinsä. Jokaiselle osastolla tulee olla kuitenkin yhteisesti sovitut Suomi-elementit. Osastoilla voi olla vain suomalaisia tuotteita.

Järjestäjältä viime viikolla saamamme tarjouksen mukaan neliövuokrat ovat seuraavat:
Yli 400 m2 – 140 € per m2
Yli 600 m2 – 130 € per m2
Yli 1000 m2 – 100 € per m2

Lasku tulisi ensin Finnboatille ja me laskutamme sen edelleen teiltä.
TEM:n kv-avustukset ovat todella tiukassa myös ensi vuonna mutta tällä hetkellä käytettävissä olevien tietojen perusteella voisimme saada tukea kahteen tapahtumaan keväällä 2014. Näistä toinen olisi Düsseldorfin BOOT ja toinen olisi Moskova, mikäli riittävä määrä halukkaita lähtee mukaan. Korostan siis sitä, että TEM-avustus on varmaa vasta silloin kun päätös on pöydällä.

Pyydän kohteliaimmin kaikkia kiinnostuneita kertomaan siitä allekirjoittaneelle (jouko et finnboat.fi) viimeistään 27.9.2013 mennessä.

Laittakaa mukaan tieto minkä kokoinen ja muotoinen osastonne tulisi olla sekä maahantuojanne yhteystiedot.

Soitelkaa 040 5509310 niin jutellaan lisää.

Terveisin

Jouko

Suomi