Finnboat

Hyvät jäsenet,

Seuraavat päivämäärät kannattaa jo tässä vaiheessa laittaa kalenteriin:

1. Venealan Venäjä-seminaari 3.12. pääkaupunkiseudulla (klo 09.00 – 14.30)

Boreniuksen Venäjän toimiston ja Suomalais-Venäläisen Kauppakamarin asiantuntijoiden kanssa käymme läpi venäläistä sopimustekniikkaa ja sen sudenkuoppia ja haasteita. Samoin käymme läpi tavaramerkkisuojausta ja tullauksen nykyongelmia. Markkinoiden osalta kuullaan sosiaalisen median ja Internetin käytön venäläissovelluksista, kulutustrendien muutoksista, luksustuotteiden markkinoinnista sekä tehokkaasta messuesiintymisestä. Tämä seminaari sopii sekä yritysjohdolle, myyntihenkilöstölle että käytännön vientiasioita hoitaville henkilöille.

2. Kauppiaspäivät Tampereella (TAKK 10.12.)

Nimestään huolimatta tämä seminaari sopii koko jäsenistölle. Käymme päivän aikana luennoitsijoiden avulla läpi teknisen myynnin nykykehitystä, asiakashallinnan kokonaisuutta ja siihen liittyvää softaa ja lopuksi kerromme miten Finnboatin Kuntokartoitus-projekti voi tuoda lisää liiketoimintaa yrityksille.

3. Vuoden Veneilytuote

Tänä vuonna kaikki 10 loppukilpailutuotetta saivat todella paljon julkisuutta mm. Kauppalehsessä ja Venelehdistössä. Kilpailuohjeet tulevat pian mutta tässä vaiheessa kerromme, että kilpailutuotteiden sisäänjätön dead-line on 15.12.
Loppukilpailutuotteet ovat näkyvästi esillä Vene 14 Båt-näyttelyn kutoshallin keskikäytävällä.

4. Syyskokousristeily 28-30.11.

Muistattahen lähteä porukalla mukaan Saarenmaalle. Ilmoittautuminen ovat avattu
ja linnki löytyy aiemmasta tiedotteesta.

Terveisin

Jouko Huju

Suomi