Finnboat

Joitakin hajapaikkoja on jäljellä syyskokousristeilylle ja ne myydään nyt. Jälki-ilmoittautumiset on tehtävä suoraan tämän linkin kautta viimeistään torstaina 7.11.2013.

Lähde mukaan päättämään yhteisistä asioista, oppimaan uutta ja nauttimaan
mukavasta seurasta kollegojen kanssa!

Risteilyn alustava ohjelma on seuraavanlainen:

torstai 28.11.
Aloitamme matkan nauttimalla laivan buffetravintolassa aamiaista klo 8.30 alkaen, jonka jälkeen vuorossa ovat kaikkien neljän jäsenyhdistyksen sääntömääräiset syyskokoukset. Eckerö Finlandia lähtee Helsingin Länsisatamasta klo 9.00 kohti Tallinnaa ja on perillä klo 11.30. Tallinnan satamassa siirrymme välittömästi busseihin ja lähdemme kohti Saarenmaan pääkaupunkia Kuressaarta, jonne saavumme aikataulun mukaan noin klo 16.30. Matkan varrella pysähdymme lounaalle Harjumaalla sijaitsevaan idylliseen Padisen kartanoon www.padisemois.ee. Paikalliset oppaat ovat mukanamme linja-autoissa. Kuressaaressa majoitumme Meri Spa hotelliin, joka sijaitsee rannassa vierasvenesataman ja Kuressaaren linnanpuiston läheisyydessä. Ennen hotellin ravintolassa nautittavaa illallista luvassa on vielä liiton sääntömääräinen syyskokous sekä esitys paikallisesta venevalmistuksesta ja alan näkymistä Virossa.

perjantai 29.11.
Välittömästi aamiaisen jälkeen käynnistetään hotellissa Finnboat Työpajat, joissa pienemmissä ryhmissä mietitään alan yhteisiä ajankohtaisia asioita ja vielä ennen lounasta pidetään yhteenvetotilaisuus ryhmissä pohdituista aiheista.
Lounaan jälkeen noin klo 13.30 lähdemme hotellista linja-autoilla tutustumaan paikallisiin veneveistämöihin. Vierailukohteet vahvistetaan myöhemmin, mutta tavoitteena on käydä ainakin Saare Paat -veistämöllä ja Baltic Workboatsilla.
Takaisin hotellille palataan noin klo 16.00, jonka jälkeen on aikaa hieman rentoutua ja käyttää kylpylän palveluja tai mennä vaikka tutustumaan Kuressaaren kaupunkiin. Liittokokousillalliselle Veski Trahter -ravintolaan www.veskitrahter.ee lähdetään yhteiskuljetuksella hotellilta noin klo 19.30 ja loppuilta sujuukin hyvästä ruoasta ja mukavasta seurasta nauttien.

lauantai 30.11.
Aikaisen aamiaisen jälkeen klo 8.30 lähdemme jälleen busseilla kohti Tallinnaa, jonne saavumme noin klo 13.30. Tallinnassa on kaikilla hyvää aikaa shoppailuun tai kaupungilla kiertelyyn, linja-autokuljetus satamaan on vasta klo 16.00 ja laiva lähtee Helsinkiin klo 17.00. Laivalla on ryhmällemme vielä varattu buffetillallinen juomineen, takaisin Helsingissä olemme klo 19.30.

Mitä maksaa?

Syyskokousristeilyn hinta per henkilö on yhden hengen huoneessa yhteensä 495,00 eur ja kahden hengen huoneessa 425,00 eur.

Risteilyn hinta sisältää:

  • laivamatkat Hki-Tallinna-Hki kansipaikoin
  • linja-autokuljetukset Tallinna-Kuressaari-Tallinna
  • majoitus Meri Spa -hotellissa 2 yötä
  • ohjelman mukaiset ateriat matkan aikana.
Suomi