Finnboat

Lehden jakelulistalla yli 2000 venealan toimijaa Suomessa

Tämän vuoden viimeinen Finnboat News -lehti ilmestyy ennen joulua viikolla 51 ja keräämme siihen parhaillaan materiaalia. Jos yrityksellänne on nimitys- tai muita business-to-business -uutisia, lähettäkää aineisto, mielellään kuvamateriaalin kanssa, Lenalle lena@finnboat.fi viimeistään maanantaina 9.12. Finnboat Newsin kautta saat uutisesi kerralla laajaan venealan jakeluun.

Edullista ilmoitustilaa

Muistattehan, että Newsistä voi varata myös edullista mainostilaa. Ilmoitustilavaraukset ja aineisto niin ikään Lenalle, mielellään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 9.12. Ilmoitushintoihin voitte tutustua tästä.

Myös rektytointi-ilmoituksia

Lehteen voi lähettää myös rekrytointi-ilmoituksia. Hinnoittelu normaalien ilmoitushintojen mukaan.

Suomi