Finnboat

Hyvät jäsenet,

Saarenmaan matkalla puhuimme uudesta yhteisvientiesitteestä ja sen toteuttamistavoista. Lähes kaikki paikalla olleet olivat kiinnostuneita sähköisestä esitteestä. Olemme keskustelleet tästä nettituottajamme Mosaic Productions Oy:n kanssa.

Sähköisen esitteen käyttö on erittäin monipuolista. Saamme mm. sähköpostilähetysten avulla tiedon uusien maiden ja vanhojenkin jälleenmyyjäkenttään, kansainväliselle ammattilehdistölle, tukemaan näyttelyosallistumisia jne.

Esite on tarkoituksenmukaista tuottaa Mosaic Productionin kanssa koska Finnboat on jo tilannut heiltä yhden Drupal-pohjaisen sivuston (Kuntokartoituksen raportointi), joten toista palvelintilaveloitusta ei tule.

Tavoitteena on luoda sivusto, jolla suomalaiset vene- ja varustevalmistajat esittelevät itseään ja tuotteitaan. Valmistajille annetaan tunnukset, joilla he voivat ylläpitää tietojaan sekä lisätä ja muokata yksinkertaisia tuoteruutuja, jotka vastaavat sisällöltään suurin piirtein nykyistä vientiesitettä.

Sivuille voidaan myös helposti itse lisätä liikkuvaa kuvaa ja tässä on tarkoitus käyttää YouTubea, jolloin kokonaisuus ei vie omaa palvelintilaamme.
Käytännössä tuoteruutuja voi olla juuri se määrä kuin kukin yritys haluaa ja kukin yritys ylläpitää sivuston itse. Näin meillä on jatkuvasti ajan tasalla oleva kokonaisuus.

Sivustosta tehdään mobiiliyhteensopiva eli se mukautuu erikokoisille näytöille.
Kustannusarvio kokonaisuudesta on 7000,- € + alv. Jos oletamme, että mukana on 40 yritystä on osallistumishinta 175,- € + alv per firma. Hinta laskee tai nousee yritysmäärän mukaan. Kyse on joka tapauksessa erittäin kohtuullisesta summasta.

Ajatusta miltä esitesivu voisi näyttää löytyy osoitteesta

http://demo.mosaic.fi/vientiesite/index.html

Laittakaa sähköpostilla jouko (at) finnboat.fi tieto mikäli olette mukana hankkeessa 20.1.2014 mennessä.

Soitelkaa 040 5509310 niin allekirjoittanut antaa mielellään lisätietoa.

Parhain terveisin

Jouko

Suomi