Finnboat

Hyvät jäsenet,

Parisen vuotta valmisteltu veneiden kuntokartoitusohjelma ja koulutusmateriaali ovat nyt valmiit. Kuntokartoittajien 1-päiväiset koulutukset jatkuvat maaliskuussa.

Kuntokartoitus tarjoaa ei-järjestäytyneelle veneilijälle mahdollisuuden kartoittaa veneensä nykykunto. Näitä veneitä on venerekisterin tietojen mukaan maassamme yli 100.000 kpl. Mikäli he kuntokartoittavat veneensä vuosittain, antavat käytännössä kaikki vakuutusyhtiöt vakuutuksistaan saman alennuksen kuin seurakatsastuksenkin läpikäyneet veneet saavat.

Kuntokartoitus antaa myös mahdollisuuden lisämyyntiin, jos veneessä nähdään selviä puutteita tai päivitystä vaativia varusteita.

Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat käyttöönsä nettipohjaisen tarkastusraporttipohjan, jonka avulla raportti voidaan saman tien tehdä paikan päällä ja kartoittaja sekä omistaja voivat sen myös läpikäydä. Raporttiin voidaan lisätä myös kuvia. Raporttipohjaa päivitetään aina tarpeen mukaan ja ensimmäisenä vuotena sen lisenssimaksu on 100 € per vuosi per käyttäjä. Raportin käyttö käydään myös kurssilla läpi.

Kurssille voivat osallistua Finnboat-jäsenyritysten sellaiset asentajat ja korjaajat, joilla on vähintään kolmen vuoden kokemus alalta. Yrityksen toimitusjohtaja ilmoittaa kurssien osallistujat ja vahvistaa samalla, että he täyttävät yllämainitut vaatimukset. Kurssin vetäjänä ja kouluttajana toimii Sampsa Kärnä (VTT).

Seuraava päivän mittainen kurssi järjestetään tiistaina 4.3. (klo 09.00 – 16.00) Paikkana on HSK:n kerhorakennus Helsingin Lauttasaaressa (Vattuniemen puistotie 1).

Kurssin hinta on 135 € + alv per henkilö (sis. lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit). Kurssille mahtuu mukaan 25 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Uusia kursseja järjestetään aina tarpeen mukaan.

Kuntokartoitus on erinomainen, uusi tapa kehittää uutta liiketoimintaa ja samalla palvella veneilijöitä aivan uudella tavalla.

Pyydämme kiinnostuneita ilmoittautumaan oheisen linkin kautta viimeistään 23.2.2014 mennessä.

Ilmoittautumislomake

Allekirjoittanut antaa mielellään lisätietoa (Jouko 040 5509310)

Terveisin
Jouko

Suomi