Finnboat

Hyvät jäsenet,

Kaikkien neljän jäsenyhdistyksemme toimeksiannosta kartoitamme mielenkiintoa osallistua matkalle, jossa tutustaan ensin noin puolentoista päivän ajan USA:n merkittävimpään venealan varustenäyttelyyn Tampassa (FL) ja sen jälkeen käydään useissa alan merkittävissä yrityksissä. Kaikkia yrityskohteita ei vielä ole vahvistettu ja siksi varaamme oikeuden ohjelman tarkennuksiin mutta ohjelmasta on joka tapauksessa tulossa huippumielenkiintoinen.

Alustava ohjelma on seuraava:

29.9. Lento Helsinki-Tampa

30.9. Tutustuminen IBEX-näyttelyyn

1.10. Aamupäivällä tutustuminen IBEX-näyttelyyn ja iltapäivällä Jupiter veneveistämö (noin tunnin matka)

2.10. Aamupäivällä tutustuminen VeeThree-mittaristotehtaaseen ja iltapäivällä koeajetaan kolmea venettä Meksikon lahdella, joissa SeaStar Solutions uudet kaukohallintalaitteet.

Illan lopuksi ajetaan bussilla Fort Lauderdaleen.

3.10. Aamupäivällä tutustumme Bennetin automaattitrimmien valmistuksen ja iltapäivällä tutustutaan Donzin suurten veneiden tehtaaseen ja sen yhteydessä olevaan palvelukeskukseen ja marinaan.

4.10. Lento Miami- Helsinki (saap. 5.10.)

Kustannuksista tiedämme sen verran tässä vaiheessa, että lennot maksavat noin 1000,- ja 6 hotelliyötä noin 750,- ja osuus bussista (jos väh 10 henkilöä on mukana noin 350,-) eli puhumme näiden osalta noin 2100,-kokonaiskustannuksista.

Ryhmän maksimikoko on 15 henkilöä ja täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Allekirjoittanut antaa mielellään lisätietoa (040 5509310). Mikäli matka kiinnostaa niin laittakaa allekirjoittaneelle siitä mailia (jouko@finnboat.fi) viimeistään 28.3. mennessä.

Kiitos ja parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi