Finnboat

Icomia on julkaissut kirjastossaan suhdannebarometrin vuoden 2013 viimeiseltä puoliskolta. Raportissa vertaillaan venealan kehitystä (mm. myynnin määrä, tuonti ja vienti) maittain heinä-joulukuun 2013 ja 2012 välillä. Taulukko ei sisällä euro- tai kappalemääräisiä arvoja, vaan kuvaukset tilanteesta määrein ”alas, ylös, ennallaan”, mikä sinällään kuitenkin antaa selkeitä trendejä alaltamme.

Raportissa mukana olevat maat ovat: Alankomaat, Australia, Brasilia, Espanja, Etelä-Afrikka, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Japani, Kanada, Kiina, Kreikka, Kroatia, Norja, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Singapore, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Turkki, USA ja Uusi-Seelanti.

Linkki kirjastoon
www.icomia.com/library/Default.aspx?LibraryDocumentId=1570.

Raportin lukemiseen tarvitaan tunnukset:

käyttäjätunnus: info@finnboat.fi
salasana: Helsinki

Suomi