Finnboat

Hyvät jäsenet,

Vuosikokouksemme 8.4. pitää sisällään taas paljon ajankohtaista asiaa niin yhdistysten kuin liitonkin tasolla. Nämä kaksi kertaa vuodessa järjestettävät tapahtumat ovat lisäksi ainutlaatuinen mahdollisuus verkostoitua kollegoiden kanssa.

Viimeisen vuoden aikana olemme keskustelleet paljon kilpailukyvystä. Alan sisällä olemme pohtineet, mitkä tekijät vaikuttavat menestykseemme. Kevätkokouksen alkuun saamme tähän aiheeseen lisää kokonaiskuvaa. Valtiotieteen tohtori Leena Mörttinen on Elinkeinoelämän Keskusliiton kilpailukykyasioista vastaava johtaja. Hän on yksi maamme huippuasiantuntijoita tässä aiheessa. Kuulemme hänen ajatuksiaan siitä, millä Suomi pärjää jatkossa.

Toivomme mahdollisimman monen voivan osallistua tähän tiiviiseen puolen päivän ohjelmaan.

Aika: tiistai 8.4.2014 klo 9.30-13.30 (tarkempi ohjelma liitteessä)
Paikka: Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki
Hinta: 45 € / hlö (sis. aamukahvit, lounas ja alv.)
Ilmoittautuminen: viimeistään 31.3.2014 Finnboatin kotisivujen kohdista ”Ilmoittautumiset” tai ”Anmälningar” , tai suoraan tästä linkistä.

Nähdään siis 8.4. Presidentissä.

Tervetuloa!

Suomi