Finnboat

Hyvät jäsenet,

Kevätkokouksen 8.4. yksimielisellä päätöksellä tulemme käynnistämään lähipäivinä projektin, joka tähtää siihen, että Vene 15 Båt-näyttelyyn mennessä Finnboat-jäsenillä on käytössään itsepäivitettävä ja käytännössä ilmainen nettisivu, johon kootaan kaikki markkinoilla olevat uudet veneet,moottorit, palvelut ja tarvikkeet.

Lisäksi sivuille tulee ”Vinkkejä Veneilyyn” – osio, johon keräämme liikkuvaa kuvaa veneilyn käytännöistä kuten vaikkapa veneen vetäminen trailerille. Myös Veneilyn Aapinen siirretään verkkoon ja kuluttajat saavat sen sieltä yhteystietonsa jättämällä.

Sivuille rakennetaan monipuoliset hakukoneet, jossa veneitä voi hakea vaikkapa hinnan, pituuden, moottoritehon jne. mukaan

Sivuista tehdään myös mobiiliskaalautuvat, joten niiden käyttö on helppoa myös älypuhelimilla ja tableteilla.

Tällaista sivua ei maassamme vielä ole ja tätä kautta saamme kuluttajat hakeutumaan yhden, kattavan sivuston ääreen ja sitä kautta myös yritysten sivuille. Ennekaikkea kuluttajat saavat yhden selkeän lähteen missä alan tarjonta on kootusti esillä. Tulemme varaamaan myös budjettivaroja sivun markkinointiin ja myös mediakumppani on haussa.

Käynnistämme projektin läpipäivinä ja keräämme nyt alkuun noin 5-7 henkilön ryhmän, joka alan eri sektoreita edustaen on mukana koko suunnittelu- ja valmistusprosessin ajan.

Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua jouko (at) finnboat.fi mielellään 10.5. mennessä.

Kiitos ja parhain terveisin

Jouko Huju

Suomi