Finnboat

Helsingin Uiva Venenäyttely on veneiden ja tarvikkeiden määrällä mitattuna edelleen Suomen toiseksi laajin venealan tapahtuma helmikuun sisänäyttelyn jälkeen. Uivalla on merkittävä asema vuodesta toiseen erityisesti suurempien veneiden ja syystarvikkeiden kaupantekopaikkana, mutta myös talvisäilytystä ja huoltopalveluja tarjoavia yrityksiä on tullut mukaan viime vuosina yhä enemmän.

Tänä vuonna näyttely järjestetään 21.-24. elokuuta – tuttuun tapaan, ja nyt jo seitsemännentoista kerran, HSK:lla Lauttasaaressa. HSK:n kerhosatama on aito merihenkinen ympäristö tapahtuman järjestämiseen lähellä Helsingin keskustaa ja hyvin saavutettavissa myös julkisilla kulkuvälineillä.

Vuonna 2013 mukana oli 142 näytteilleasettajaa ja veneitä esiteltiin yhteensä 262, maaosastoja oli noin 2600 m2:n laajuisella alueella. Tähän Uivan monipuoliseen tarjontaan tutustui neljän päivän aikana yli 12 000 näyttelyvierasta.

Ilmoittautumisaika on parhaillaan käynnissä ja päättyy 15.5.2014.

Osallistumisehdot ja ilmoittautumislomake löytyvät Uivan sivuilta www.uiva.fi.

Suomi