Finnboat

Hyvät jäsenet,

Uivasta on tänäkin vuonna tulossa alan oikea voimannäyte. Heikosta markkinatilanteesta huolimatta mukana on jo 240 venettä ja viimevuotiseen tahtiin maaosastoja.

Tulemme satsaamaan Uivan markkinointiin enemmän kuin näyttelyn koko sallisi ja sitä kautta pyrimme tekemään kaikkemme, että asiakkaat tulevat ostomielellä paikalle. Olemme viiden vuoden tauon jälkeen ottaneet myös TV:n mukaan ja Uivan spotti tulee pyörimään MTV:n prime time paikoilla kaikkiaan 33 kertaa. Neljän radiokanavan ja vahvan printtipanostuksen (Hesari,HBL,venelehdet jne) lisäksi olemme mukana kaikkien venelehtien verkkosivuilla ja printissä myös kahdessa venäläisessä lehdessä.

Myös Uivan Facebook-sivut on juuri saatettu ajan tasalle. Tässä pyytäisin koko jäsenkunnan apua. Laittakaa tuo Uivan osoite (UivaFlytande) tykkäyspyynnöllä jakeluun omien sivujenne ja omien Facebook-sivujenne kautta. Yli 250 yrityksen kautta saatava vipuvoima on valtava voimannäyte ja kerrannaisvaikutukset ovat
todella suuret. Ala tarvitsee juuri nyt tuota vipuvoimaa.

Kiitos etukäteen kaikille.

Parhain terveisin

Jouko

Suomi