Finnboat

Hyvät jäsenet,

1. Sjoen for alle, Oslo 2015

Aikaisemmin olemme keskustelleet yhteisosaston mahdollisuudesta uuteen Norjan näyttelyyn Lilleströmissä. Yhteisosastoihin ja Norjan arvonlisäverokäytäntöön liittyvien ja keskeneräisten ongelmien vuoksi emme voi ensi vuonna tarjota mahdollisuutta yhteisosastoon. Näyttelystä kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä näyttelyjärjestäjään. Ilmoittautuminen tulee tehdä ennen 30.8.2014.

2. Düsseldorfin (BOOT 2015) näyttelyn ilmoittautumisaika on todella aikaisin eli 30.6. Olen ilmoittaunut heille, että meiltä tullee suunnilleen samanlainen varaus kuin tänä vuonna mutta vahvistamme sen elokuussa.

Pyydän kohteliaimmin kaikkia, jotka haluvat mukaan ilmoittamaan allekirjoittaneelle ehdottomasti 15.8. mennessä minkä kokoisesta (ja muotoisesta) osastosta olette kiinnostuneet. Tässä vaiheessa meilläon neljä yritystä mukana.

Teemme yhteisvarauksen ja aloitamme TEM:n kanssa neuvottelut mahdollisesta kv-tuesta.

Kiitos ja terveisin

Jouko

Suomi