Finnboat

Hyvät jäsenet,

Sindbadin parkkipaikat

Jos olette Uivan näytteilleasettaja, niin kannattaa hyödyntää nyt Pursiseura Sindbadilla tarjoamaamme parkkitilaa. Saatte nimetyn paikan (keskiviikko – sunnuntai) hintaan 55 € +alv. Sinbad on vajaan 5 min kävelymatkan päässä näyttelyalueelta.

Yrityskohtainen 2 kpl:een paikkarajoitus on poistettu, jäljellä olevat paikat myydään tilausjärjestyksessä.

Tilaukset tiistaihin 19.8. klo 12 mennessä lena@finnboat.fi

Huom. Uivan näytteilleasettajat! Kun viette autonne näyttelyn aikana parkkipaikalle, P-kortti (sekä Uivan oma P-kortti että Sindbadin P-kortti) on jätettävä autossa näkyvälle paikalle. Muistattehan myös, että trailerien säilytys näillä parkkipaikoilla on ehdottomasti kielletty.

Uivan näytteilleasettajailta Blue Night by ProSail

Myös ravintola Blue Peterissä torstaina 21.8. järjestettävä näytteilleasettajailta kaipaa lisää osallistujia.

Illalliskorttivaraukset (39 eur + alv) on tehtävä niin ikään huomiseen klo 12 mennessä Lenalle lena@finnboat.fi.

Suomi