Finnboat

Hyvät jäsenet,

Mikäli joku on kiinnostun ut niin voitte olla suoraan yhteydessä Pasi Korhoseen.

Haemme yhteistyökumppania uuden venekonseptin kehittämiseen

Meidanstudio on vuosien ajan ollut mukana erilaisissa vene- ja laivaprojekteissa. Olemme havainnoineet venealaa ja kuluttajia. Kokemuksemme pohjalta pyrimme ymmärtämään molempien todellisia tarpeita ja toiveita. Näistä lähtökohdista olemme aloittaneet uuden venekonseptin kehitystyön, jonka eteenpäin viemiseksi etsimme yhteistyökumppania.

Venekonseptin alustavat speksit ovat:pituus n. 13-14 metriä, leveys n. 5 metriä ja materiaali teräs tai alumiini.

Konseptiveneemme on räätälöitävissä moneen käyttöön elinkaarensa aikana. Loppuasiakkaat/käyttäjät voivat koostua hyvin erilaisista ryhmistä, esimerkiksi yksityishenkilöistä, harrasteporukoista tai yrityksistä, jotka hakevat uudenlaista asumismuotoa, huvialusta tai ”työhevosta”. Konseptin ideologiaa on jo testattu eri käyttäjäryhmillä ja se on poikkeuksetta saanut kiinnostuneen ja positiivisen vastaanoton.

Edetäksemme kehitystyössä, etsimme yhteistyökumppania, joka on valmis panostamaan yhteiseen menestykseen ja haluaa nähdä itsensä vahvasti kansainvälisenä yrityksenä tulevaisuudessa. Yrityksellä tulee olla kokemusta teräsveneiden valmistuksesta ja halua kasvaa ja kehittää omaa tuotantoaan ennakkoluulottomasti ja intohimoisesti.

Meiltä kumppanimme saa tuekseen ammattilaistiimin, jonka osaamisalueita ovat muotoilu, konseptointi, markkinointi, psykologia ja venesuunnittelu. Hoidamme suunnittelun rakennesuunnittelusta vakaus- ja hydrodynaamisiin laskelmiin sekä kannattavuuslaskelmista markkinointisuunnitelmiin saakka.

Luottamuksellisia jatkokeskusteluja varten ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Pasi Korhoseen, puh. 050 338 1107, sähköposti pasi.korhonen@meidanstudio.com, tai postilla Meidanstudio Oy, Pappilankuja 10, 45700 Kuusankoski.

”Meidanstudio Oy on teollisen muotoilun ja konseptoinnin ammattilaisyritys. Erikoisosaamistamme on tutkimus ja käyttäjäkokemuksen tunnistaminen uusien tuotekonseptien rakentamiseksi. Missiomme on parantaa suomalaisten yritysten kilpailukykyä globaaleilla markkinoilla.”
Pasi Korhonen
Toimitusjohtaja
050 338 1107
pasi.korhonen@meidanstudio.com

Meidanstudio Oy
Pappilankuja 10
45700 Kuusankoski

Suomi