Finnboat

”Laajentuminen uusiin aikakauslehtiryhmiin on iso askel Terramedialle. Dominovan henkilökunta on erittäin omistautunutta ja tekee erinomaista työtä. Kohta 10-vuotias Venemestari on vakiinnuttanut paikkansa Suomen veneilylehtimarkkinalla ja uskomme vahvasti Venemestarin kasvuun. Käytännön Maamies tarjoaa täysin uuden jakelukanavan Traktoripörssille ja Kone- & kuljetuspörssille, toteaa Terramedian toimitusjohtaja Pentti Törmä.

”Venemestari, Käytännön Maamies ja KMVET ilmestyvät jo nyt digilehtinä ja aiomme kasvattaa digitaalista liiketoimintaamme. Luokitelluissa ilmoituksissa Venemestari ja Veneporssi -verkkopalvelu näyttävät tietä uudelle tavalle yhdistää painettu media ja digitaalinen media.”

”Halusimme löytää Dominovalle suomalaisen omistajan, joka on sitoutunut Dominovan lehtiin, haluaa kehittää niitä ja on myös hyvä työnantaja henkilökunnalle”, perustelee kauppaa Egmont Publishing AB:n toimitusjohtaja Per Kjellander.

Egmont Publishing AB ja Terramedia Oy allekirjoittivat samalla sopimuksen toimituksellisen sisällön kaupasta yhtiöitten välillä ja yhteistyösopimuksen lehtien painatuksessa. Molemmat yhtiöt odottavat merkittävää kasvua yhteisessä sisällöntuotannossa sekä säästöjä painokustannuksissa.

Kaupan osapuolet ovat sopineet, ettei kauppasummaa kerrota.

Lisätiedot ja/tai haastattelupyynnöt:

Pentti Törmä
toimitusjohtaja, Terramedia Oy
+358405636889
pentti.torma@terramedia.fi

Per Kjellander
toimitusjohtaja, Egmont Publishing AB
+46707153779
per.kjellander@egmont.se

Terramedia:
Terramedia on perustettu joulukuussa 2013 ja sen omistaa joukko maatalousalalla vaikuttavia yksityishenkilöitä. Terramedia arvioi vuoden 2015 liikevaihtonsa olevan noin 4 miljoonaa euroa. Terramedia ja sen tytäryhtiöt työllistävät 11 henkilöä.

Egmont Publishing AB:
Egmont Publishing AB on yhden miljardin Ruotsin kruunun liikevaihdolla Ruotsin toiseksi suurin aikakauslehtikustantaja.

Suomi