Finnboat

Hyvät jäsenet,

www.suomiveneilee.fi on kunnianhimoinen hanke. Se on ensimmäinen maassamme uusiin veneisiin, moottoreihin, palveluihin ja varusteisiin keskittyvä hakukone. Kuten muistamme hoitaa jokainen jäsenyritys sen päivityksen itse.

On kovasti tärkeää, että heti kun saatte Katjalta omat salasananne niin ryhdytte täyttämään omaa sisältöänne.

Valmistelemme sivuston julkaisua Vene 15 Båt-messuille ja tuolloin sisällön pitää vastata huutoa.

Samalla pyydän kaikkia, joilla on YouTube-videoita vinkkejä veneilyyn aihealueesta kertomaan niistä allekirjoittaneelle. Laitamme niistä oman osion sivuille. Muistattehan myös, että jokaisen venekuvan kohdalle voitte laittaa useita alakuvia, jotka voivat olla myös YouTube-videoita. Nämä mukaan laittamalla syntyy sivuille kokonaan uutta elävyyttä.

Kerromme lisää lähipäivinä.

Terveisin

Jouko

Suomi