Finnboat

Hyvät jäsenet,

www.suomiveneilee.fi on kunnianhimoinen hanke. Se on ensimmäinen maassamme uusiin veneisiin, moottoreihin, palveluihin ja varusteisiin keskittyvä hakukone. Kuten muistamme, hoitaa jokainen jäsenyritys sen päivityksen itse.

On kovasti tärkeää, että nyt kun olette jo saaneet Katjalta omat salasananne niin ryhdytte täyttämään omaa sisältöänne.

Valmistelemme sivuston julkaisua Vene 15 Båt-messuille ja tuolloin sisällön pitää vastata huutoa. Muistakaa, että veneisiin ja moottoreihin voi laittaa kaikkiaan 9 kuvaa ja ne voivat olla myös videoita. Käyttäkää mahdollisuus hyväksi.

Samalla pyydän kaikkia, joilla on YouTube-videoita vinkkejä veneilyyn aihealueesta kertomaan niistä allekirjoittaneelle. Laitamme niistä oman osion sivuille. Muistattehan myös, että jokaisen venekuvan kohdalle voitte laittaa useita alakuvia, jotka voivat olla myös YouTube-videoita. Nämä mukaan laittamalla syntyy sivuille kokonaan uutta elävyyttä.

Joudumme tammikuun puolivälissä päättämään onko sivuilla riittävästi sisältöä, jotta se voidaan julkaista messuille. Toivon, että kukin hoitaisi omat tuotteesa ohjeiden mukaan sisään sivustolle, jotta emme menetä erittäin tärkeää
lanseeraushetkeä.

Kiitos etukäteen kun hoidatte asian.

Terveisin

Jouko

Suomi