Finnboat

Uusi www.suomiveneilee.fi-sivusto korvaa Finnboatin kotisivujen nykyisen tuotehaun. Muutoksena aikaisempaan käytöntöön on se, että jäsenet pääsevät nyt itse suoraan päivittämään omia tietojaan.

Sivusto on tarkoitus julkaista 6.2. ja on tärkeää, että sisältö saadaan mahdollisimman kattavaksi heti alusta lähtien. Osa on ansiokkaasti jo hoitanut asian ja syöttänyt tietonsa, mutta eivät kaikki. Niinpä NYT myös niiden yritysten on aika kirjautua palveluun, jotka eivät ole sitä vielä tehneet.

Käyttäjätilit on luotu yrityksille ajanjaksolla 1.-18.12. ja ilmoitus siitä on lähetetty yrityksiin yhdelle henkilölle (viestin otsikkona on ollut ”Ylläpitäjä loi sinulle tilin sivustolle www.suomiveneilee.fi”). Tutkikaa siis ensin sähköpostianne mainitulta ajalta, kun haluatte ottaa palveluun käyttöön. Ko. viesti on sisältänyt linkin, jonka ohjeiden mukaan yritykset kirjautuvat ja määrittelevät itse oman salasanansa. Mikäli ette löydä viestiä, ottakaa yhteyttä katja@finnboat.fi .

Kirjautumissivu on www.suomiveneilee.fi/user

LUKEKAA SIVUSTOLLA OLEVA OHJE SALASANAN MÄÄRITTELYN JÄLKEEN.

Mitä teidän on tehtävä

Toimintaperiaate siis on, että yritykset huolehtivat itse omien tietojensa päivittämisestä tälle sivustolle. Se mitä tietoja päivitätte järjestelmään, riippuu yrityksenne toiminnan luonteesta ja järjestelmään määritellystä käyttäjäroolista.

Veneiden tai moottoreiden valmistajat/maahantuojat/päämyyjät
–> ylläpidätte järjestelmässä yhteystietojanne, valmistamienne/edustamienne merkkien malli- ja muita tuotetietoja, sekä jälleenmyyjälistaa.

Veneiden ja/tai moottoreiden jälleenmyyjät ylläpitävät järjestelmässä vain yhteystietojaan, vastuu YKSITTÄISTEN VENE- JA MOOTTORITIETOJEN antamisesta on siis valmistajilla/maahantuojilla.

Huom! Finnboatin kauppiasjäsenet ovat valmiina järjestelmässä (ne tarvitsee vain ruksata listasta), erikseen on annettava siis vain niiden jälleenmyyjien yhteystiedot, jotka EIVÄT ole Finnboatin jäseniä.

Mikäli toimintaanne kuuluu myös palveluja (talvisäilytys, moottorikorjaus, venevälitys tms.) voitte valita käyttäjätiedoissa myös kohdan palveluntarjoaja ja valita palveluvalikosta teitä koskevat kohdat.

Varustelistojen (linkit) ylläpidosta huolehtivat varustemaahantuojat ja -valmistajat. Varusteiden jälleenmyyjiä EI listata erikseen järjestelmään.

Yhden veneen tietoihin on mahdollista lisätä 10 kuvaa/videota, hyödyntäkää myös tätä ominaisuutta.

Muuta huomioitavaa

Sivuston visuaaliseen ilmeeseen tulee vielä muutoksia, joten älkää kiinnittäkö siihen liikaa huomioita. Pääpaino on tällä hetkellä asiasisällön valmiiksi saamisessa.

Uutta järjestelmää on tietenkin testattu, mutta jos huomaatte systeemissä epäloogisuuksia tai puutteita, palautetta saa ja pitääkin antaa. Eteentulleita ongelmakohtia on korjattu sitä mukaa, kun niistä on meille ilmoitettu.

Terveisin Katja

Suomi