Finnboat

Uusi www.suomiveneilee.fi-sivusto korvaa Finnboatin kotisivujen nykyisen tuotehaun. Muutoksena aikaisempaan käytöntöön on se, että jäsenet pääsevät nyt itse suoraan päivittämään omia tietojaan.

Sivusto on tarkoitus julkaista 6.2. ja on tärkeää, että sisältö saadaan mahdollisimman kattavaksi heti alusta lähtien. Sen takia NYT myös niiden yritysten on kirjauduttava palveluun, jotka eivät ole sitä vielä tehneet.

Käyttäjätilit on luotu yrityksille ajanjaksolla 1.-18.12. ja ilmoitus siitä on lähetetty yrityksiin yhdelle henkilölle (viestin otsikkona on ollut ”Ylläpitäjä loi sinulle tilin sivustolle www.suomiveneilee.fi”). Tutkikaa siis ensin sähköpostianne mainitulta ajalta, kun haluatte ottaa palveluun käyttöön. Ko. viesti on sisältänyt linkin, jonka ohjeiden mukaan yritykset kirjautuvat ja määrittelevät itse oman salasanansa. Mikäli ette löydä viestiä, ottakaa yhteyttä katja@finnboat.fi.

Kirjautumissivu on www.suomiveneilee.fi/user

LUKEKAA SIVUSTOLLA OLEVA OHJE SALASANAN MÄÄRITTELYN JÄLKEEN.

Mitä teidän on tehtävä

Toimintaperiaate siis on, että yritykset huolehtivat itse omien tietojensa päivittämisestä tälle sivustolle. Se mitä tietoja päivitätte järjestelmään, riippuu yrityksenne toiminnan luonteesta ja järjestelmään määritellystä käyttäjäroolista.

Telakka- ja korjaamoyhdistyksen jäsenet
–> ylläpidätte järjestelmässä yhteystietojanne sekä listaa tarjoamistanne palveluista.

Palveluvalikko tulee esille/käytettäviin, kun olette antaneet tiedot myös kohtaan ”Omat vähittäismyynnin tai palvelujen toimipisteet”.

Huom! Listaan on eilen illalla lisätty uusi kohta ”Varustelu ja asennukset”

Toimitteko myös vene- tai mooottorijälleenmyyjänä?
Yksittäisten vene- ja moottoritietojen antamisesta, samoin kuin merkkikohtaisten jälleenmyyjälistojen päivittämisestä, vastaavat valmistajat ja maahantuojat/päämyyjät.

Varustelistoja ylläpitävät varusteiden maahantuojat (osatoimittajat) linkitysten avulla .

Kuntokartoittajat
–> Finnboat ylläpitää tätä listaa.

Muuta huomioitavaa

Sivuston visuaaliseen ilmeeseen tulee vielä muutoksia, joten älkää kiinnittäkö siihen liikaa huomioita. Pääpaino on tällä hetkellä asiasisällön valmiiksi saamisessa.

Uutta järjestelmää on tietenkin testattu, mutta jos huomaatte systeemissä epäloogisuuksia tai puutteita, palautetta saa ja pitääkin antaa. Eteentulleita ongelmakohtia on korjattu sitä mukaa, kun niistä on meille ilmoitettu.

Terveisin Katja

Suomi