Finnboat

Käyttäjätilit on luotu yrityksille ajanjaksolla 1.-18.12. ja ilmoitus siitä on lähetetty yrityksiin yhdelle henkilölle (viestin otsikkona on ollut ”Ylläpitäjä loi sinulle tilin sivustolle www.suomiveneilee.fi”). Tutkikaa siis ensin sähköpostianne mainitulta ajalta, kun haluatte ottaa palveluun käyttöön.

Kirjautumissivu on www.suomiveneilee.fi/user

Mitä teidän on tehtävä

Toimintaperiaate on, että yritykset huolehtivat itse omien tietojensa päivittämisestä tälle sivustolle. Se mitä tietoja päivitätte järjestelmään, riippuu yritykselle määritellystä roolista.

Mikäli Finnboatin jäsen toimii vain veneiden ja/tai moottoreiden jälleenmyyjänä, hän ylläpitää järjestelmässä vain yhteystietojaan. Näiden tietojen perusteella yritys tulee näkymään www.suomiveneilee.fi- sivuostolla mm. Finnboat-vähittäiskauppiaat -osion karttasivulla/-haussa.

YKSITTÄISTEN VENE- JA MOOTTORITIETOJEN antamisesta, samoin kuin merkkikohtaisten jälleenmyyjälistojen päivittämisestä, vastaavat valmistajat ja maahantuojat/päämyyjät. Huom! Finnboatin kauppiasjäsenet ovat valmiina järjestelmässä (ruksaatte ne vain listasta), erikseen on annettava siis vain niiden jälleenmyyjien yhteystiedot, jotka EIVÄT ole Finnboatin jäseniä.

Mikäli yritys toimii veneiden tai moottoreiden valmistajana/maahantuojana/päämyyjänä, se ylläpitää järjestelmässä yhteystietojaan, edustamiensa merkkien malli- ja muita tuotetietoja sekä jälleenmyyjälistaa.

Mikäli toimintaanne kuuluu myös palveluja (talvisäilytys, moottorikorjaus, venevälitys tms.) voitte valita käyttäjätiedoissa myös kohdan palveluntarjoaja.

Varustemaahantuojat ja -valmistajat ylläpitävät järjestelmässä yhteystietojaan sekä tuoteryhmävalintoja ja -linkkejä (= varustelista). Varustelistaan kirjoitetaan ne www-osoitteet/ linkit, jotka vievät tarkempiin tuotetietoihin, ko. tuoteryhmän jälleenmyyjälistaan tai muuhun sopivaksi katsomaanne kohtaan omilla nettisivuillanne (harkitkaa asiakkaan näkökulmasta paras sivu/paikka!).
Varusteiden jälleenmyyjien tietoja EI kirjata erikseen tässä vaiheessa järjestelmään.

Koulut kuuluvat ryhmään palveluntarjoajat.

Kuntokartoittajista ja venesuunnittelijoista sivustolle tulee omat kohtansa, joita Finnboat ylläpitää. Toimistosta käsin hoidetaan myös yhdistysten tiedot.

Muuta huomioitavaa

Sivuston visuaaliseen ilmeeseen tulee vielä muutoksia, joten älkää kiinnittäkö siihen liikaa huomioita. Pääpaino on tällä hetkellä asiasisällön valmiiksi saamisessa.

Uutta järjestelmää on tietenkin testattu, mutta jos huomaatte systeemissä epäloogisuuksia tai puutteita, palautetta saa ja pitääkin antaa.

LUKEKAA SIVUSTOLLA OLEVA OHJE SALASANAN MÄÄRITTELYN JÄLKEEN.

Terveisin Katja

Suomi