Finnboat

Eläinpuiston ja Hotelli Mesikämmenen läheisyydessä, Hankaveden rannalla toimivasta koeajokeskuksesta saatu erinomainen palaute antaa vankan pohjan laajentaa toimintaa. Jo neljänä kesänä peräkkäin ovat koeajettavissa olleet ähtäriläisvalmisteiset venemerkit Buster ja Silver. Lomailijoilla on ollut ainutlaatuinen tilaisuus óttaa tyypit kahdesta erilaisesta alumiiniveneestä. Koeajolle lähtemisen kynnystä ei ole, sillä ajaminen on ilmaista eikä vaadi aikaisempaa osaamista. Näin veneilyn iloihin on saatu mukaan vannoutuneita maakrapujakin. Ähtäri Zoo on yksi Suomen suosituimpia perhematkailukeskuksia, alueella vierailee n. 150 000 kävijää vuosittain. Tarjoamme nyt kaikille kotimaisille venetehtaille mahdollisuuden tulla mukaan edistämään veneilykulttuuria. Kaupanpäälle tulevat potentiaaliset ja ostavat asiakkaat sekä näkyvyys tuotteillenne.

Kauden koeajopaikan hinta on 1500 € sis. alv. Koeajokausi on 6.6. – 9.8.15.

Edellytämme, että venevalmistaja antaa koeajettavaksi 1-2 perheveneilyyn soveltuvaa avovenettä per brändi, kokoluokka 4 – 6 m. Valmistaja toimittaa veneet moottoreineen koeajokeskukseen kauden alussa ja noutaa ne kauden päätyttyä. Lisäksi venevalmistaja huolehtii vakuutuksesta.

Ähtärin Zoo Resort Oy vastaa kaikista käytännön järjestelyistä, ajovarauksista, opastuksesta ja koeajovarustuksesta, kuten kelluntaliiveistä ja köysistä. Ähtärin Zoo Resort Oy palkkaa koeajo-oppaat ja maksaa veneiden polttoaineet. Koeajo-oppaat ovat mukana koeajoilla, jolloin myös uudet veneilijät pääsevät tutustumaan veneilyyn. Koeajon yhteydessä asiakkaalle annetaan esitteet ja muuta venetehtaan toimittamaa materiaalia. Koeajokeskuksen henkilökunta kirjaa koeajokommentit ja kauden päättyessä yhteenveto toimitetaan venevalmistajalle. Asiakkaalle koeajo on maksuton ja turvallinen elämys.

Tervetuloa mukaan kasvattamaan uutta veneilysukupolvea ja tekemään kauppaa.
Annan mielelläni lisätietoja koeajokeskuksesta.

Juhani Haapaniemi
Toimitusjohtaja

Ähtärin Eläinpuisto Oy
Ähtärin Zoo Resort Oy
p. 0400 565 223
juhani.haapaniemi@ahtarizoo.fi

Ähtärin Zoo Resort Oy, Karhunkierros 150, 63700 ÄHTÄRI
Puh. +358 44 7310 114, www.ahtarizoo.fi

Suomi