Finnboat

Messukeskus on kohtaamismedia, joka yhdistää elämyksellisesti ihmiset ja toimialat. Messukeskuksessa kohtaa vuosittain miljoona kävijää ja yli 10 000 yritystä messuilla, tapahtumissa, kokouksissa ja kongresseissa. Olemme markkinajohtaja, ja Messukeskus on Suomen suurin messu- ja kongressikeskus. Messukeskuksessa olet tapahtumien keskipisteessä elinkeinoelämän näköalapaikalla.

Vene-messujen nykyisen myyntipäällikön, Håkan Löfgrenin, jäädessä eläkkeelle kesällä 2016 etsimme hänelle aktiivista ja tuloksellista seuraajaa vastaamaan Messukeskuksen yhden tunnetuimman tapahtuman myynnistä näytteilleasettajille.

Tehtävääsi kuuluu nimetyistä asiakkuuksista vastaaminen sekä uusasiakashankinta. Hoidat asiakkuudet ensimmäisestä kontaktista sopimusneuvotteluihin ja jälkimarkkinointiin. Olet aktiivisessa yhteydessä asiakkaisiin ja verkostoidut alan merkittävien toimijoiden kanssa. Osana tehtävääsi on myös kehittää tapahtumaa yhdessä toimialan ja sidosryhmien kanssa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta ratkaisumyynnistä ja tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (tradenomi, KTM). Venealan tuntemus ja kokemus vapaa-ajan kaupasta luetaan eduksi. Työskentelet sujuvasti myös ruotsin ja englannin kielillä. Toimit tehokkaasti ja itsenäisesti etkä pelkää tarttua puhelimeen ja tapaat mielelläsi asiakkaita. Olet tiimipelaaja, verkostoidut luontevasti ja kuuntelet signaaleja alan tulevasta kehityksestä.

Tarjoamme sinulle tehtävän elinkeinoelämän näköalapaikalla, mahdollisuuden rakentaa kattavat verkostot alalla sekä vakaan ja hyvämaineisen työnantajan edut.

Lähetä hakemuksesi 20.5. mennessä oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e4fca876

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.5. klo 9-10, 18.5. klo 15-16 ja 19.5. klo 10-11 myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola, puh. 0400 747542

Suomi