Finnboat

KV-Tuet leikkauslistalla – apuanne tarvitaan

Hyvät jäsenet,

Monet teistä ovatkin jo käyneet allekirjoittamassa tämän mutta on tärkeää, että jokainen vene/tarvikevalmistaja allekirjoittaa. Monien muiden alojen kanssa on tarkoitus saada yli 1000 allekirjoitusta. Yritysten toiveita saatetaan kuunnella.

Hallitusohjelmassa on selkeä maininta, jonka TEM on vahvistanut, yritysten KV-yhteishankkeiden tuen lopettamisesta. TEM on itse omassa selvityksessään (24/2015) todennut tämän tuen olevan kustannuksiltaan pieni mutta vaikutuksiltaan suuri. Tukea on käyttänyt 1500 – 2000 yritystä per vuosi ja sen vaikutus yritystemme kansainvälistymisasteen parenemiseen on kiistaton. Siksi suuri joukko alan liittoja ja teollisuujärjestöjä ja myös suuri joukko yrityksiä KV-Foorumin johdolla haluaa kyseenalaistaa tämän leikkauksen. Sen poisto tulisi näkymään nopeassa tahdissa lisääntyvänä työttömyytenä ja yritysten kannattavuuden heikkenemisenä.

Tulemme luovuttamaan liitteessä olevan kirjeen ministeri Olli Rehnillle vielä ennen Juhannusta. Jotta saamme tälle kirjeelle riittävästi painoarvoa tulee siitä löytyä mahdollisimman monta yritysallekirjoitusta. Jos olet samaa mieltä kanssamme niin käy yksinkertaisesti allekirjoittamassa kirjeemme oheisessa linkissä.

Koska asialla on kiire niin pyydämme tekemään allekirjoituksen 10.6. mennessä.

Pyydämme myös jakamaan tätä kaikille tuntemillenne yrityksille, joilla on vientitoimintaa.

Nostetaan yhdessä Suomi nousuun yritysten viennin kehittämisen kautta

Allekirjoituslinkki:

http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1318277&chk=9Z63T7FQ

Terveisin ja kiitos etukäteen kaikille

Jouko

Suomi