Finnboat

Hyvät jäsenet,

Venealan kansainvälinen kattojärjestö ICOMIA (International Council of Marine Industry Associations) on vuonna 1967 perustettu järjestö, joka kattaa tällä hetkellä 38 maata ja jota Finnboat oli mukana perustamassa. Se valvoo venealan etuja maailmanlaajuisesti (www.icomia.com)

Järjestön vuosikokouksessa Puolan Gdanskissa 12.6. uudeksi pääsihteeriksi valittiin Udo Kleinitz. Hän korvaa Icomiaa 13 vuotta johtaneen Tony Ricen, joka jää eläkkeelle. Saksalainen Kleinitz toimi viimeksi British Marine Federationin teknisenä johtajana ja sitä ennen mm. Icomian technical managerina.

Icomian hallituksen puheenjohtajaksi valittiin amerikkalaisen NMMAn toimitusjohtaja Thom Dammrich, 1. varapuheenjohtajaksi Finnboatin Jouko Huju ja 2. varapuheenjohtaksi UCINAn (Italia) Andrea Razato.

Suomi