Finnboat

Hyvät jäsenet,

Finnboat ja Santander Consumer Finance Oy ovat sopineet rahoitusyhteistyön aloittamisesta ja sen kehittämisestä jäsenkunnan käyttöön.

Santander tarjoaa jäsenkauppiaille vakuudelliset osamaksu- ja rahoitusleasingpalvelut sekä vakuudettomat ostorahoituspalvelut. Tulemme liittämään kesän aikana Santanderin rahoitushaun myös suomiveneilee.fi-sivustolle. Rahoituspalvelut toimivat myös ns. perinteisellä mallilla, jossa myyjäliikkeen henkilökunta hakee luottopäätöksen ja tulostaa asiakkaan rahoitussopimuksen.

Suunnitteilla on myös rahoituskampanjapalvelu, jonka avulla voidaan yksinkertaisesti toteuttaa suuren huomioarvon omaavia myyntikampanjoita. Näistä jäsenemme voivat keskustella suoraan Santanderin kanssa.

Kauppiaat ja myyjät saavat jatkuvaa rahoituskoulutusta ja opastusta Santanderin yhteyshenkilöiden käydessä liikkeissä. Tyypillisiä aihealueita ovat esimerkiksi myyntikoulutus, sekä tuote- ja kampanjakoulutus. Koulutuksia tullaan järjestämään myös kootusti, esimerkiksi jonkin Finnboatin järjestämän tilaisuuden yhteydessä, kun jälleenmyyjät muutenkin ovat koolla.

Halukkaat jäsenet voivat olla yhteydessä suoraan Santanderiin keskinäisen yhteistyösopimuksen tekemiseksi.

Yhteystiedot

Santander Consumer Finance Oy

Kim Weckström (050 5455010), kim.weckstrom@santanderconsumer.fi

Suomi