Finnboat

Hyvät jäsenet,

suomiveneilee.fi-sivut ovat saaneet tuekseen Facebook-sivut (jotka näkyvät saman sivun oikeassa reunassa). Kaikkilla teillä on oikeus laittaa sinne uusia tiedotteitanne (kysykää mirva@finnboat.fi) tarvittavat oikeudet. Olemme myös lisänneet oikeaan yläkulmaan uutissarakkeen ja samoin blogisarakkeen. Vielä ennen messuja sinne on tarkoitus siirtää myös Meltwaterin uutissyötteen (mikä myös Finnboat.fi-sivulla, 5 uutista per päivä. Näin saamme koko ajan uutta asiaa sivuille. Facebookin tykkääjämäärä on 2,5 viikossa nyt saatu lähes tyhjästä 1600 tykkääjään ja sitä kautta myös sivuklikkaukset kasvavat. Tulemme olemaan esillä MTV:n netissä bannerilla vähintään kaksi viikkoa messujen aikaan ja sitä kautta saamme paljon uutta liikennettä.

Vientiesitteemme (export.finnboat.fi)oli hyvin esillä Facebookin kautta Düsseldorfin messujen aikaan ja sen näki yli 40.000 ihmistä ja tykkäyksiäkin tuli liki 700. Sama toistetaan Tukholman messujen aikaan.

Nyt on siis tärkeää, että jokainen KÄY PÄIVITTÄMÄSSÄ TIEDOT kumpaankin sivustoon. On peräti tärkeää,että veneet (ja hinnat) ovat ajan tasalla. Vain näin saamme kävijät tulemaan sivuille myös uudestaan.

Kiitos etukäteen kaikille

Jouko

Suomi