Finnboat

Hyvät jäsenet,

Jäsenistön pyynnöstä järjestämme jälleen matkan USA:n veneveistämöille. Nämä matkat ovat olleet erittäin suosittuja ja täyttyneet nopeasti. Tässä vaiheessa voidaan antaa vasta alustava ohjelma mutta tästäkin reissusta on tulossa huippumielenkiintoinen ja monipuolinen. Vanhaan tapaan sisarjärjestömme NMMA avustaa tapaamisten järjestelyissä ja matkajärjestelyissä on vastuussa CWT Kaleva Travel.

Koska nuo pitkän matkaan koneet täyttyvät todella nopeasti, teemme nyt alustavan kartoituksen kiinostuksesta. Tässä vaiheessa kukaan ei siis sitoudu lopullisesti. Maksimi osallistujamäärä on 20 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittatumisjärjestyksessä.

Alustava ohjelma on seuraava:

15.10. Lento Hki-New York-Washington DC ja sieltä bussilla lähelle Annapolista (saapuminen puolilta öin)

16.10. Tutustuminen US Power Boat Showhun Annapoliksessa
(http://www.annapolisboatshows.com/united-states-powerboat-show/)

17-20.10. Tutustumme neljän päivän ajan noin 6-8 North Carolinan venevalmistajaan. Näiden nimet vahvistuvat myöhemmin mutta alueelta löytyy monia huippumerkkejä kuten Hatteras, Cabo ja Albemarle. Tällä kertaa kyseessä ovat laksikuituveneet. Yritykset sijaitsevat kohtalaisen lähellä toisiaan. Alueella ei ole alumiinivenevalmistusta.

20.10. Illalla palaamme Washingtoniin

21.10. Kuulemma NMMA:n Washingtonin toimistossa esityksen venealan edunvalvonnasta USA:ssa ja työn alla on sen jälkeen käynti Capitol Hillillä, jossa USA:n päätökset tehdään.

22.10. Lennämme takaisin Suomeen New Yorkin kautta.

Kustannuksia on alustavasti voitu selvittää ja kulurakenne (ilman sitoumusta on seuraava)

Lennot Hki-NY-Washington DC-New York-Helsinki 1100      
Hotellit 7 yötä          1100
Jaettu bussikulu (15 hlön mukaan koko ajalta) 500      
Yhteensä          2700 €

Pyydämme kohteliaimmin niitä, joita matka kiinnostaa laittamaan mailia jouko@finnboat.fi 15.3. mennessä. Kuten sanottu tässä vaiheessa ilmoittautuminen ei ole sitova.

Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin (040 5509310)

Terveisin

Jouko

Suomi