Finnboat

Kartoitamme tällä sähköpostilla yritysten osallistumisen Southamptonin venenäyttelyyn 16.-25.9.2016 ja Hanseboot-näyttelyyn Hampurissa 29.10.-6.11.2016.

Mikäli jossain näyttelyssä on osallistuvia yrityksiä vähintään neljä, voidaan sille anoa vientituki TEKES’istä. Jokainen yritys anoo tuen itse, mutta esiintyy anomuksessa yhtenä ryhmänä. Tämä edellyttää Southamptonin näyttelyn osalta sitä, että osallistuvat yritykset ovat veneillään samassa laiturissa yhtenä ryhmänä ja Hampurin näyttelyn osalta sitä, että yritykset ovat samassa hallissa vierekkäisillä osastoilla.

Pyydämme ilmoittamaan sähköpostitse lena@finnboat.fi mahdollisimman pian, osallistuuko yrityksenne Southamptonin ja/tai Hampurin näyttelyyn ja mitkä veneet osallistuvat. Hampurin osalta tarvitaan tieto myös tarvitsemastanne neliömäärästä.

HUOM! Hampurin messut on luvannut meille ns. Early Bird -hinnan, jos ilmoittaudumme 15.4. mennessä. Early Bird -hinta on 84 €/m2, normaali hinta on 93 €/m2. Lisäksi osallistuvien veneiden määrästä saa ”bonuksia”, jotka edelleen alentavat paikanvuokraa.

Pikaisia vastauksia odotellen,

Lena Mickelsson-Ouru

Suomi