Finnboat

Virallinen ilmoittautumisaika Düsseldorfin venemessuille päättyy 30.6. ja olen vanhaan tapaan sanonut sinne, että Finnboatilta tulee yhteisosallistuminen aikaisempaan tapaan, mutta saamme ilmoittautumiset vasta kesälomien jälkeen elokuussa. Nyt messujärjestäjä alkaa kuitenkin osastosijoittelun jo heinäkuussa, joten he tarvitsevat mahdollisimman pian tiedon mukaan tulevista yrityksistä, tarvittavista neliöistä ja erityistoiveista (hallinro jne). Tästä syystä pyydän kaikkia Düsseldorfiin 2017 mukaan lähteviä yrityksiä kertomaan minulle lena@finnboat.fi vielä tämän viikon aikana, kuinka suurella neliömäärällä aiotte suunnilleen olla mukana ja onko viimevuotinen sijoittelu yhteisosastolla OK tai jos on kyseessä uusi näytteilleasettaja, mitkä ovat sijoittelutoiveenne. Tarkemmat ilmoittautumislomakkeet ehdimme tehdä sitten myöhemmin. Nyt on tärkeintä varata hyvät hallipaikat ennen kuin muut ehtivät ensin.

Vientitukea voidaan anoa TEKESin kautta, jos mukana on vähintään neljä pk-yritystä. Tähän palataan myöhemmin.

Pikaisia vastauksia odotellen,

Lena

Suomi