Finnboat

Hyvät jäsenet,

jos teillä on lehdistötiedottamista, joka tarvitsee ammattimaisen jakelun mutta ette halua vuosisopimuksia niin kannattaa lukea allaoleva jäsentarjous:

”Tarjoamme elokuusta alkaen Finnboatin jäsenille kauttamme STT Infontiedotejakelupalvelua. Tiedotejakelun hinta kauttamme on 350 eur/tiedote (+alv 24 %), joka sisältää valmiin aineiston syöttämisen STT Infon palveluun, jakelulistan suunnittelun ja tiedotteen jakelun kuvan/kuvien kera STT Infon kautta sovittuna ajankohtana sekä näkyvyyden Finnboatin uutishuoneessa.

Käytämme jakelussa STT Infon ylläpitämien medialistojen lisäksi Meditan ylläpitämää laajaa veneilytoimittajien kontaktilistaa ja suunnittelemme sopivan jakelun kunkin tiedotteen sisältö ja kohderyhmä huomioiden erikseen. Uutiskriteerit täyttävät tiedotteet voidaan tarjota myös suoraan STT:n toimitusjärjestelmään, jolloin ne ovat helpommin STT:n palvelua käyttävän median hyödynnettävissä.

Lisäksi tiedotteet taltioidaan STT Infon ylläpitämään Finnboatin uutishuoneeseen, jossa tiedotteet ovat yhdellä verkkosivulla median helposti löydettävissä.

https://www.sttinfo.fi/uutishuone/finnboat?publisherId=46330459

STT Infon normaalihinta yksittäiselle kuvalliselle tiedotteelle on 390 eur + alv 24 %, joka ei tarjouksestamme poiketen sisällä työn osuutta (tiedotteen ja kuvan syöttäminen järjestelmään, mediakohderyhmien valinta STT Infon toimittajalistalta) eikä uutishuonepaikkaa.

Ota meihin yhteyttä viimeistään 3 arkipäivää ennen haluttua julkaisupäivää, jotta varmistetaan tiedotteen julkaisu juuri haluttuna ajankohtana.

Finnboat nyt myös LinkedInissä

Finnboatille on avattu tili LinkedIniin ja siellä jaetaan sekä Finnboatin että jäsenyritysten uutisia. Tili löytyy nimellä Finnboat – Finnish Marine Industries Federation / Venealan keskusliitto. Liity seuraajaksi ja jaa uutisia, niin saamme näkyvyyttä toimialalle myös ”bisnes-somessa”.

Suomiveneilee.fi Facebook

Suomiveneilee.fi-tilin seuraajamäärä kasvaa tasaista, noin 50-100 tykkääjän, viikkovauhtia ja tällä hetkellä tykkääjien määrä on 3805. Tällä tykkääjämäärällä julkaisujen kattavuus on tälläkin viikolla ollut yli 50 000 henkilöä, mistä voidaan päätellä, että sivuston julkaisut kiinnostavat ja niitä on sekä luettu että jaettu myös paljon eteenpäin. Tämä kanava kannattaa hyödyntää myös omassa markkinoinnissa, eli käy tykkäämässä ja jakamassa sivuston uutisia ja jaa myös omia uutisiasi sivustolla. Jos et vielä ole editoija (ts. pääse julkaisemaan suomiveneilee.fi-sivustolla sivuston nimissä), ota yhteyttä Mirvaan (mirva@finnboat.fi) tai Tuijaan (tuija@medita.fi), niin laitetaan oikeudet kuntoon. Ja jos et vieläkään kuulu sivun tykkääjiin, niin käypä tykkäämässä ja laita kutsu veneilystä kiinnostuneille Facebook-kavereillesikin.

Suomiveneilee.fi Twitter

Twitterissä on jaettu sekä veneilyyn liittyviä uutisia että myös muiden käyttäjien #veneily- ja #purjehdus-aiheisia juttuja ja kuvia. Seuraajamäärä on hieman alle 500, ja sekin kasvaa tasaisesti. Jos olet Twitterissä, seuraa suomiveneilee.fi-tiliä (@FinnboatFi), retweettaa ja osallistu keskusteluun.

Suomiveneilee.fi Instagram

Instagram oli kuvapulan johdosta ”luovalla tauolla” kevään aikana, mutta myös sinne on muutaman uuden ylläpitäjän ansiosta saatu lisää kuvia ja seuraajia. Seuraajamäärä on vielä varsin vaatimaton 301, mutta kasvaa koko ajan. Instagramissa jaetaan paljon kuvia esim. hashtageilla #veneily ja #purjehdus. Jos olet kanavassa mukana, niin tykkäile, lisää kuvia, muista hashtagit ja ole omalta osaltasi nostattamassa venepöhinää.

Suomiveneilee.fi Youtube

Viime viikolla Finnboatille on avattu oma Youtube-kanava, jossa löytyy jo muutama Floating Showssa kuvaamamme vene-esittelyvideo. Ota kanava seurantaan ja jaa videoita myös sieltä.

Uutisia suomiveneilee.fi-sivustolle

Muistathan lähettää tuoteuutisesi aina myös osoitteeseen tuija@medita.fi, niin jaamme uutisesi suomiveneilee.fi-verkkosivulla ja linkitämme uutiset sieltä myös suomiveneilee.fi-some-kanaviin.

Olemme mielellämme avuksi myös muissa viestintätarpeissanne. Ottakaa yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Terveisin

Medita Communication Oy

Tuija Soikkeli, tuija@medita.fi, puh. 050 502 3552

Mika Särkijärvi, mika@medita.fi, puh. 040 830 1822

Suomi