Finnboat

Lähde telakkayhdistyksen yhteiselle tutustumisretkelle pohjoiseen Puolaan ja Saksaan.
Lentovarauksilla on jo kiire, joten ilmoittautumiset tarvitaan viimeistään maanantaina 12.9. Ilmoittautumiset suoraan lena@finnboat.fi

Päivien alustava ohjelma on seuraavanlainen:

sunnuntai 9.10.
meno Hki-Berliini klo 17.00-17.55
bussikuljetus Berliinistä Stettiniin, majoitus Novotel Szczecin Centrum (yhden hengen huoneet)
yhteinen myöhäinen illallinen kaupungilla tai hotellin ravintolassa

maanantai 10.10.
aamiaisen jälkeen check-out hotellista ja lähtö linja-autolla telakkakierrokselle. Pyritään käymään 4 telakalla Stettinin ympäristössä. Päivän aikana yhteinen lounas. Vierailukohteet selviävät lähipäivinä.

yritysvierailujen jälkeen jatketaan bussilla Saksan puolelle Greifswaldiin ja majoitutaan hotelli Europa Hotel Greifswaldiin.
yhteinen illallinen kaupungilla.

tiistai 11.10.
aamiaisen jälkeen check-out hotellista ja lähtö erittäin mielenkiintoiselle vierailulle Hanse Yachts -veistämöön ja sen jälkeen lähistöllä olevaan kolmeen korjaamoalan yritykseen. Välissä yhteinen lounas Greifswald Marinan ravintolassa.

Yritysvierailujen jälkeen lähdetään iltapäivällä bussilla kohti Berliiniä niin, että lentokentällä ollaan viimeistään klo 17.00.
paluulento Berliini-Hki klo 19.10-22.00

Matkan hinta on 641,00 euroa/hlö sisältäen lennot, majoitukset ja bussikuljetukset (ruokailut laskutetaan jälkikäteen). Tämä hinta edellyttää, että matkalle lähtee vähintään 20 henkilöä.

Matkan lopullinen ohjelma valmistuu lähiaikoina.

Sitovat ilmoittautumiset tarvitaan viimeistään maanantaina 12.9. Tässä vaiheessa pelkkä henkilömääräkin riittää, matkustajien nimet voi antaa myöhemmin.

Ilmoittautumisia odotellen,

Lena

Suomi