Finnboat

Neljän tunnin koulutuksessa käydään läpi keskeiset some-markkinoinnin työkalut käytännön harjoituksin. Koulutus on tarkoitettu markkinoinnin käytännön toimenpiteistä venealan yrityksissä vastaaville henkilöille. Pääpainotus on Facebookissa, käydään läpi lyhyesti myös Twitter, Instagram, Youtube ja LinkedIn.

Kurssilla opitaan Facebookin päivitysten tekeminen, muokkaus, kuvitus ja ajastus sekä maksulliset kampanjat ja markkinoinnin kohdentaminen, kilpailujen ja promootioiden järjestäminen – lain vaatimukset ja Facebookin säännöt.

Lisäksi liikkuva kuva sosiaalisessa mediassa sekä Suomiveneilee.fi -palvelun hyödyntäminen markkinoinnissa.

Kouluttajat tekevät myös kurssille osallistujille ennakkokyselyn kurssin lähtötason ja tarpeiden määrittelemiseksi sekä laativat ohjeistuksen koulutukseen valmistautumiseen.

Koulutuspäivä on perjantaina 14.10. klo 9.45-15.00 Helsingissä.

Some-kurssin hinta on 175,00 euroa + alv/henkilö ja se sisältää koulutuksen lisäksi räätälöidyn koulutusaineiston, suljetun harjoitussivuston päivityksiä varten, kurssiaineiston sähköisenä ja tulosteena sekä aamukahvit ja lounaan.Kummankin kurssipäivän toteutuminen edellyttää vähintään 10 henkilön osallistumista.

Ilmoittautumiset sähköpostitse lena@finnboat.fi mahdollisimman pian ja ehdottomasti viimeistään 23.9.

Suomi