Finnboat

Korjaamo- ja telakkayhdistyksen jäsenille on perustettu oma suljettu Facebook-ryhmä. Ryhmän ylläpitäjinä toimivat telakkayhdistyksen johtokunnan jäsenet sekä Finnboatin toimisto.

Ryhmässä voidaan vaihtaa alaan liittyviä kokemuksia, ostaa, myydä, hakea ja jakaa vinkkejä, tiedottaa ajankohtaisista ja uusista asioista, laittaa kuvia tapahtumista, etsiä alihankkijaa, kertoa omasta toiminnasta yms. Ainoastaan ryhmään kuuluvat jäsenet voivat nähdä päivitykset. Toiminta on vapaamuotoista, toivomuksena kuitenkin asiallisia kirjoituksia rakentavassa ja hyvässä hengessä. Puhtaaksi mainoskanavaksi tätä ei ole ajateltu.

Ryhmä löytyy Facebookista nimellä Korjaamo- ja telakkayhdistys. Jäsenyyden edellytyksenä on pääsääntöisesti, että työskentelee Finnboatin Korjaamo- ja telakkayhdistyksen jäsenyrityksessä. Hakekaa ryhmän jäseneksi ja kertokaa työntekijöillenne tästä ryhmästä. Jäsenyyttä pyydettäessä olisi hyvä, jos jostain ilmenisi, missä yrityksessä työskentelee.

Suomi