Finnboat

Veneteollisuuden Kasvuohjelman budjetissa on varattu rahaa vain Hampurin näyttelyosallistumista varten, mutta mikäli pysymme kokonaisbudjetin raameissa ja muista ohjelman osista tulee säästöä, saattaa olla mahdollista, että ohjelmaan voidaan sisällyttää sekä Southampton että Hanseboot.

Osallistumishalukkuuden ja kokonaiskustannusten kartoittamiseksi pyydämme yrityksiä ilmoittamaan välittömästi sähköpostitse lena@finnboat.fi
– kumpaan näyttelyyn aiotte osallistua, vaiko molempiin
– arvioidut kokonaiskustannuksenne molemmista näyttelyistä (paikanvuokra, rakenteet, somisteet).

Yhteisesiintymisen edellytyksenä on edelleen, että osallistuvia yrityksiä on vähintään neljä. Tällä hetkellä Hampuriin on ilmoittanut lähtevänsä neljä yritystä ja Southamptoniin vain kolme (eli Southampton ei ole näillä näkymin tukikelpoinen).

Pikaisia vastauksia odotellen,

Lena Mickelsson-Ouru

Suomi