Finnboat

Nimitys Finnboatissa – toimistosihteeri Tiina Krooks

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Tiina Krooksin, joka on aloittanut Finnboatin toimistosihteerinä 1.6.2017. Tiinalla on monipuolinen kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja hän on toiminut viimeksi työnjohtotehtävissä Securitas Suomi Oy:llä.

Tiina pitää vastaisuudessa huolta Finnboatin tilastoinnista ja laskutuksesta sekä jäsenpalvelusta ja -tiedotuksesta ja on luonnollisesti mukana Finnboatin tapahtumien järjestelyissä. Tulette tapaamaan Tiinan heti Small Boats’ Floating Show’ssa kesäkuussa ja 40-vuotisjuhlaa viettävässä Helsingin Uivassa elokuussa. Vapaa-aikana voitte tavata Tiinan myös SUP-lautailemassa, joten vesi on hänelle tuttu elementti.

Tiinan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta tiina@finnboat.fi ja puhelimitse numerosta 040-708 9876.

Suomi