Finnboat

Lujitemuoviseminaari 2017 järjestetään Turussa marras-joulukuun vaihteessa. Tänä vuonna tapahtuma on normaalia kansainvälisempi ja siinä keskitytään kehittyneisiin komposiittirakenteisiin ja valmistustekniikkoihin. Seminaari jakautuu kolmeen osaan:
• Uudet komposiittialan sovellukset
• Modernit valmistustekniikat lentokoneteollisuudessa
• Kulkuvälineet

Mukana on sekä suomalaisia yrityksiä, että alan kansainvälisiä toimijoita. Liitteenä on alustava ohjelma (osa esityksistä on vielä vahvistamatta, ohjelmaa päivitetään). Perjantaina tehdään mielenkiintoinen vierailu Meyer Turku Oyn Pansion telakalle. Seminaariin odotetaan n. 80 – 100 osallistujaa. Tule mukaan verkostoitumaan ja kuuntelemaan mielenkiintoisia esityksiä!

Seuraa seminaarin ajantasaisia tietoja sekä suomeksi että englanniksi:
www.plastics.fi/lujitemuovipaivat/

www.plastics.fi/advancedcompositesseminar

Nähdään Turussa!

Minna Annala
Muoviteollisuus ry
minna.annala@plastics.fi
+358 44 527 3337

Suomi