Finnboat

Hyvät jäsenet,

USA:n kaukopartiomatkan ajankohta ja kohde muuttuvat. Uusi ajankohta on 25.11- 2.12. Kohdealueena tulee olemaan Florida. Olemme yhdessä USA:n kollegoiden kanssa aloittaneet sopivien yritysten kontaktoinnin ja niistä parin viikon päästä lisää.

Lennämme tällä kertaa Finnairin siivin suoraan Miamiin, jonka ympäristössä on osa vierailukohteista. Osa sijaitsee Meksikonlahden puolella. Lopulliset käyntikohteet voidaan päättää yhdessä matkaan lähtijöiden kanssa ja yleensä tehtaisiin olemme hyvin päässet.

Olemme alustavasti varanneet Finnairin Miamin lennoille 10 paikkaa, jotka tulee vahvistaa 25.9. mennessä. Lisää pyritään saamaan mikäli kiinostus kasvaa.

Kustannuksia aivan tarkkaan vielä emme osaa sanoa mutta lento on n. 975 €, hotellit perinteisesti suuruusluokkaa 150 – 280 € per yö ja jaetut bussikustannukset (10 hlöä) ovat n. 500 € per henkilö. Puhumme siis kokonaisuutena 2900-3200 €:n hinnasta. Hinta voi halventua kunhan tiedämme millä paikkakunnilla olemme yötä.

Matkan organisoi ja matkanjohtajana toimii liiton hallituksen puheenjohtaja Jouko Huju. Hän vastaa myös mahdollisiin kysymyksiin (040-5509310) tai jouko@finnboat.fi

Laittakaa viestiä jos olette kiinnostuneita jo tässä vaiheessa. Ensimmäiset 5 paikkaa menivät jo alustavissa keskusteluissa. Sopiva ryhmän koko on max 15 henkilöä.

Parhain terveisin

Jouko

Suomi