Finnboat

Nyt on viimeinen hetki ilmoittautua yhteuiselle METS-matkalle. Hotellitilanne Amsterdamissa on todella vaikea, joten kannattaa hyödyntää tämä valmiiksi tehty pakettitarjous!

METS (Marine Equipment Trade Show) on vain alan ammattilaisille suunnattu tapahtuma, jossa esillä ovat kaikki tulevan veneilykauden uutuustarvikkeet ja paljon muuta. Messuilla tapaat niin kaikki dealereita etsivät päämiehet kuin asiakkaatkin. METS on ICOMIAn tukema tarvikealan ehdottomasti merkittävin vuosittainen tapahtuma ja se järjestetään 14.-16.11.

Matkalle lähdetään tiistaina 14.11. Finnairin aamulennolla klo 8.15 ja paluulento Amsterdamista on torstaina 16.11. iltakoneella, joka lähtee Amsterdamista klo 19.05. Majoitus on kolmen tähden Best Western Apollo Museum Hotellissa (Pieter Cornelisz Hoofstraat), joka sijaitsee pienen kävelymatkan päässä Museumplein-aukiolta kaupungin muodikkaimman ostoskadun kulmauksessa.

Matkan hinta on 855 euroa/henkilö, jos majoittuu yhden hengen huoneessa ja 595 euroa, jos majoittuu kahden hengen huoneessa. Matkan hintaan sisältyvät lennot turistiluokassa, majoitus aamiaisineen ja lentokenttäkuljetukset sekä saavuttaessa että lähdettäessä. Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 16 henkilön osallistumista.

Lentojen suuren kysynnän vuoksi ja vaikeasta majoitustilanteesta johtuen varausaika on varsin lyhyt. Sitovat matkavaraukset lena@finnboat.fi torstaihin 14.9. mennessä.

Matkan vastuullinen järjestäjä on CWT Finland Oy.

Suomi