Finnboat

Järjestämme lokakuussa yhden somemarkkinoinnin peruskurssin (12.10. Helsinki) ja kaksi jatkokurssia (23.10. Helsinki ja 24.10. Turku).

Peruskurssi

Peruskurssi on tarkoitettu organisaatioille/henkilöille, joilla joko ei ole Facebookin yrityssivua olemassa tai se ei ole aktiivikäytössä. Kurssilla perustamme sivun (tai sen olemassa ollessa käymme tiedot läpi) ja harjoittelemme Facebook-käytön perusasioita: mitä, milloin ja kenelle teemme sisältöä. Mietimme myös, mistä saamme sivullemme yleisöä sivulle ja kuinka seuraamme tuloksia Facebook-analytiikasta. Kurssille osallistuminen edellyttää omaa, henkilökohtaista Facebook-sivua, koska oma sivu tarvitaan yrityssivun perustamista varten.

Jatkokurssi

Some-markkinoinnin jatkokurssi on tarkoitettu organisaatioille/henkilöille, joilla on hallussa Facebookin peruskäyttö: päivitykset, ajastukset ja päivitysten perusmainonta. Tällä kurssilla pureudutaan tarkemmin Facebook-mainontaan, kohdennuksiin, kieliversiointiin ja tulosten seurantaan. Käymme myös läpi diaesitys- ja kuvakarusellipäivityksen tekemisen ja perehdymme remarketing-kampanjan tekoon (kohdennettu markkinointi verkkosivulla vierailleille).

Ilmoittaudu kursseille tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/F3C0C49AF51CA224 tai Finnboatin nettisivuilta Ilmoittautumiset -osion kautta.

Suomi