Finnboat

Telakka- ja korjaamoyhdistyksen tutustumismatka hollantilaisiin telakointi- ja korjaamoyrityksiin toteutetaan tänä vuonna siten, että lähdemme matkalle Helsingistä sunnuntaina 12.11. iltapäivällä ja palaamme kotiin tiistaina 14.11. illalla. Sunnuntain ohjelmassa on ainoastaan yhteinen illanvietto ja yritysvierailut (4-5) tehdään maanantain aikana. Tiistai on kokonaisuudessaan varattu METS-messuihin tutustumiseen.

Amsterdamin tiukan hotellitilanteen vuoksi on ilmoittautumiset tälle matkalle tehtävä jo 25.9. mennessä, vaikka hollantilaiset kollegani eivät vielä olekaan vahvistaneet vierailukohteitamme. He kuitenkin tietävät aikaisempien matkojemme perusteella melko tarkkaan minkälaisista yrityksistä ryhmämme on kiinnostunut, joten uskoisin että tutustumiskierroksesta tulee jälleen kerran hyvin mielenkiintoinen.

Lentoaikataulu on seuraava:
su 12.11. AY 1305 Helsinki-Amsterdam 16.40-18.15
ti 14.11. AY 1306 Amsterdam-Helsinki 19.05-22.30

Majoitus:
Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre
P.C. Hoofstraat 2, 1071 BX Amsterdam

Matkan hinta:
590 EUR/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
845 EUR/hlö yhden hengen huoneessa

Hintaan sisältyvät lennot, majoitus 2 yötä aamiaisineen sekä lentokenttäkuljetukset (sunnuntaina kentältä hotelliin ja tiistaina messuilta kentälle). Tämän lisäksi tulee tilausbussin vuokra 1060 EUR, joka jaetaan per hlö lopullisen osallistujamäärän mukaan. Yhteiset ruokailut laskutetaan matkan jälkeen erikseen.

Ilmoittautumiset sähköpostitse siis tänään allekirjoittaneelle. Huom! Antakaa osallistujien nimet niin kuin ne on kirjoitettu passiin tai henkilötodistukseen.

Sähköpostia odotellen,

Lena

Suomi