Finnboat

Nyt on aika ilmoittautua mukaan!

Finnboatin ja kaikkien yhdistysten sääntömääräiset syyskokoukset järjestetään tänä vuonna torstaina 2.11. Viron Rakveressa Hotelli Aqva Spassa. Menomatkalla on liiton tiedotusasioita ja sääntömääräinen syyskokous m/s Viking XPRS-laivalla. Ennen iltaa on vielä hyvää aikaa rentoutua ja nauttia hotellin kylpylän palveluista. Päivän lopuksi lähdemme illalliselle, joka pidetään keskiaikaisissa merkeissä Rakveren linnassa.

Perjantain 3.11. Boat Builders’ Forumissa kuulemme Trafin Kimmo Patrakan selvityksen veneilystä Suomessa ja sen taloudellisista ja ympäristövaikutuksista. Paluumatkalla Tallinnaan poikkeamme vierailulle todella mielenkiintoiseen Lainisalo Oy:n Lainisalo Industrial Painting -yksikköön ja mahdollisesti vielä toiseenkin yritykseen. Kotimatkalla laivalla nautimme laivalla vielä yhteisen illallisen. Päivien ohjelma on tämän jäsenkirjeen liitteenä.

Osallistuminen syyskokousristeilyyn maksaa 270,00/hlö majoituttaessa yhden hengen huoneessa ja 240,00/hlö majoituttaessa kahden hengen huoneessa. Osallistumiset laskutetaan kokouspäivien jälkeen.

Syyskokouspäiville pitää ilmoittautua sitovasti 12.10. mennessä. Ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta http://www.finnboat.fi kohdasta ”ilmoittautumiset” ja oheisen linkin takaa: http://www.finnboat.fi/fi/fi_5.html kohdasta ”Ilmoittautumiset”.

Tervetuloa mukaan!

Jarkko Pajusalo, Lena Mickelsson-Ouru, Tiina Krooks

Suomi