Finnboat

Hansebootin poistuessa messulistalta ei Pohjois-Saksan markkina-alueelle jää kuin yksi messutapahtuma – Boot & Fun Berlin. Tämä näyttely on puolestaan kasvanut vuosi vuodelta ja kun näyttely aikaisempina vuosina oli lähinnä paikallinen pienempien veneiden messutapahtuma, on siellä nykyään mukana yhä isompia veneitä ja yhä merkittävämpiä näytteilleasettajia.

Järjestämme Berliinin venemessuille nyt lyhyen tutustumismatkan 22.-23.11. Matka on tarkoitettu lähinnä niille Veneteollisuusyhdistyksen yrityksille, jotka harkitsevat osallistumista Berliinin messuille ja/tai etsivät korvaavaa messutapahtumaa Hampurille ja jotka eivät vielä ole näytteilleasettajina Berliinissä. Matkalle lähdetään keskiviikkona 22.11. puolen päivän aikaan niin, että Berliiniin ehditään ennen messujen ”Gala of the Boats” -avajaistapahtumaa, joka pidetään messukeskuksessa klo 18.00-24.00. Varsinainen messuihin tutustuminen ja messujärjestäjän tapaaminen on torstaina 23.11. kun näyttely avautuu yleisölle. Takaisin Helsinkiin lennetään torstain iltakoneella ja Helsingissä ollaan klo 22.05.

HUOM! Tämä matka on osa Veneteollisuuden kasvuohjelmaa, joten pk-yritykset saavat matkakuluihin 50% tuen ja ns. isot yritykset 25% tuen.

Berliinin matkalle on tiukasta hotellitilanteesta johtuen ilmoittauduttava jo 27.10. mennessä.

Matkan aikataulu:
ke 22.11. klo 11.30-12.25 AY 1433 Helsinki-Berliini
to 23.11. klo 19.10-22.05 AY 1436 Berliini-Helsinki

Majoitus:
Hotel RIU Plaza Berlin****, Martin-Luther-Strasse 1, 10777 Berlin

Matkan hinta:
423 euroa/hlö sisältäen lennot, matkustajamaksut ja yhden yön majoituksen (1-hh)aamiaisineen. Matka toteutetaan, mikäli vähintään 10 henkilöä osallistuu.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset matkalle 27.10. mennessä osoitteeseen jarkko@finnboat.fi

Suomi